Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dogodilo se nikom', ni da ima ovakvu djecu ni da ovako zavrse..
svaka ti je zlatna
Ovakve navijači inače biraju demokratskim putem. Čuj vođa navijača - titula izmišljena na Balkanu u 20 vijeku da legalizuje kriminal i narkotike u sportu.
Kako je dobar frajer jbt
Jos jedan "Gile sampion" koji je "usrecio" roditelje https://www.youtube.com/watch?v=2XFQ4xrxhQQ Ovo je standardna prica. Moja kafanica je lokal gdje dolaze polugole pijane djevojke na narodnjake i nebilii napravile "kul" selfi za Instagram. Idealno za dzukele iz svih dimenzija. zajebavali pogresnog. Umlaceni ko psi u tisini a da nisu bili ni svjesni od alkohola da umiru...
kontam randy kurton bogte 😂😂
napad*
sad ce da bude:SVI U NAPADA JEDAN JE GIDRA. Za to se deecko i borio
Vaistinu fatiha..
Vodje navijaca, a u stvari mafiozi i honorarni zaposlenici srbijanske sluzbe sigurnosti.
Neznam samo ni ovaj lik sa slike nine bas CIST.Nije nista bez razloga
@Winner I od toga 30 puta branio biblioteku od huligana a osuđen 5 puta jer je branio druga štrebera od nasilnika. Ovaj 1 put mu se omaklo na šalteru studentske službe kad ej napao službenika jer mu je bio neopečaćen ispit kod najgoreg profe.
nije ni zasluzio bolje
Samo ga dobro zakopajte
Zelimo jos ovakvih vijesti iz Srbije
haj mrš
@Bender Rodriguez ne vidi dalje od nosa...............tipicno mi ! (neki od nas)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko li je dugo sjedio u lokalu ako je stigao da sijedi ... Pravopis je čudo
Šta reći... Nego sa kakvom ja kokom večeras izlazim ;)
svaka čast...:-))))