Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad vidim lik ganjao i ženio playboyeve zečice imao karijeru i para ko blata zakačio se sa pogrešnim likovima i vjerovatno ga ovjerio neko ko nije imao ni osnovnu ali je imao muda eto šta se desi kad se čovjek zanese
Nije pripremio odbranu.
Gledaj sad kad nacepe mafiju kad mafijasmugne u sarajevo!!!
Kad ce neko ohladiti Karkina ili Omara?
@PasjalukPasjaluk Zato sto te boli guza zbog analnih igrarija...
Ovaj sto je branio lopove,branio je.
Dzaba se Vucic zanosi da on vlada Srbijom, kako stvari stoje Srbijom je vladala i jos uvijek vlada samo narko mafija. Tako da nije ni cudno sto politicari i mafijasi imaju iste odvjetnike. Politicari su tu samo kao zivi primjeri za humoristicne serije, a Srbi su, to se mora priznat, uvijek imali najbolje humoristicne serije, tko se jos ne sjeca Kamiondzija, Boljeg zivota, Tesne koze itd.
a gdje to razlicito??
samo roka manjana, manje ljudi manje kriminala tacka
Drva poskupila gluho bilo!!
Nece vise nikog branit,..
Beograd sve više liči na El Paso. Klanovi, ubistva, otmice,ucjen itd. klošari i mali lopovi su inventar svakog grada, njih ne računamo...
Sto je yebo yebo je
Hoće li klix više ovog BulebaraDiscipline banovat ili je to baš bot.
klimbin ,pusti četalja,zašto da ga banuju,ja uživam u serpskim mitomanijama
to je Bacanovic,bivsi neokomunista,pisac teksta:"Kako mrzim Sarajevo".Izuzetno isfrustiran tip.Nijedna ga zenska nece,pa zato.
Ubili ga nocni vukovi po doDckovom nalogu
Što neće niko kod nas Čampare da ovjeri. Nema niko m.uda.
amin