Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divno uputstvo za buduće ubice - obavezno isključite telefon i izvadite bateriju iz istog prije ubistva!
Glupan ti je ćaća debilu. Mobitel daje signal iako je isključen, sve dok mu se ne izvadi baterija.
Nego pesticidu sta daje signal ako je nema baterije i ako je mobitel iskljucen?Koji idiot.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ne mogu da vjerujem da novinari ne mogu imati trun poštovanja i ostaviti bar žrtvu na miru i slažem se s prethodnikom davati uputstva potencijalnim ubicama kak da ih ne otkrije policija...
Što? Jedini cilj im je popuniti rubrike, a kod ovih internet portala, da izvuku što više klikova na već uspostavljenu radnju. O čemu god da se radilo. Ne postoje oni da tebi pruže korisnu informaciju, nego da zarade.
A ja ne mogu da vjerujem da neki misle da se na ovaj način daju uputstva potencijalnim psihopatama i ubicama kako da izvrše zločin a da ne budu uhvaćeni i kažnjeni. Opće poznata stvar je da ne postoji "savršeni" zločin i da se to otkrije prije ili poslije, ma koliko taj zločinac bio nadprosječno inteligentan i ma koliko imao razvijenu emocionalnu inteligenciju.
Nevjerovatno http://www.najnovije.ba/vijesti/da-ne-povjerujete-evo-sta-je-zadesilo-tijaninog-ubicu-u-zatvoru/ !
Budaletine jedne, zasto bi o ovom uopste pisali? Mogli ste im komotno vodic napisati kako izbjeci hapsenje.
Ovom idiotu, koji nije psihopata da mu se ne bi radi toga umanjila odgovornost, treba dati sedam doživotnih robija sa pravom na pomilovanje poslije 300 godina, A dok živi treba ga povremeno pretuči i osigurati mu najteže fizičke poslove, sa toleriranjem zubobolje, glavobolje i drugih bolnih po život bezopasnih stanja... Problem je što još uvijek na svim ovim prostorima ex Yu živi na stotine hiljada ovakvih uzdrhtalih idiota koji čekaju neki novi rat da siluju novih 50.000 žena, pobiju novih 250.000 bespomočnih ljudi civila i među njima je masa onih koji su kadri zaklati ljudsko biće i obrisati nož o kosu preklanog... Bez milosti prema sadističkim ubicama, i ovakvim likovima koji čak nemaju ni grižnju savjest, nakon stravičnog ubojstva ovako jedne prelijepe djevojčice...
Treba ubiti one koji su ukinuli vjesanje na trgovima......ili kamenovanje...
A jeste malo dosadni sa Tijanom. Popusite malo dijete.
UVIJEK SE SJETITE SRPSKIH ZLOCINA NAD MLADIM DJEVOJKAMA KOJE SU ODVODJENJE NA SILOVANJA I TORTURU... SRBI SU GENETSKI OTPAD TURAKA...
Kretencina napacena,debilcina.DaBogda gorio,daBogda sunca vise ne vidio.Majmune napaceni.
hahhahahha niko nece da pogleda njegov dosije od 98-99 da se nije naucio ubijat na Kosovu pa im sve do sad bio eroj a sad slucajno ubica prenijelo ga kao lakica koji je isto naucio se ubijat na kosovu i izivljavat na civilima. Ovo su srpski eroji. http://www.youtube.com/watch?v=fM4IzYebnEc
Baki,u kojoj minuti se nalazi?
@rafaleo nemora on biti na ovom linku nebitno ovo sto su ovi radili civilima na Kosovu 70% bi srba radilo,otprilike 30% je normalnog naroda koji sebe nazivaju srbima ostalo sve go ubica pljackas,mada pravih sevra-sluga -srba je malo u smrdiji,oni kupuju narod pojedince kao sto su bugari rumuni torbasi,pa su tako kupili i ove nase domace genocidase,vaso pelagic ih kupovo ko stoku po pijacama vaserima bosanskim kraje18 i pocetkom 19 stoljeca..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HEHEHEHE GLUPOSTI ČUJ KAD IZVADIŠ BATERIJU NEMOGU TE LOCIRATI A KAKO OSTAJE DA RADI VRIJEME I DATUM AKO NEAMA NAPONA KAD IZVADIŠ BATERIJU.SAMO KAD GA NEMAŠ KOD SEBE TADA SI SIGURAN DA TE NEMOGU LOCIRATI NITI PRISLUSKIVATI.
Admine ajde budi dobar i ukinu komentare na ovaj članak da ne čitamo svašta. Ovo što se dogodilo je dovoljno jezivo.
Pošaljite ga u KPD Zenica na jedno desetak godina...bit će mu to dovoljno za dva života!!! Da mu guza bude k'o procvala ruža!
Tijane više nema, zato molim vas ,dosta oko toga ! ovom monstrumu doživotnu kaznu i to je to ! R.I.P TIJANA JURIC !
Šta ćemo s ovim ubicama? https://www.youtube.com/v/W56JQMjiwH8
https://www.youtube.com/v/saqvxgYj05U
Dozivotna i nista vise, mada je i to blago
Meni je ovo velika glupost sto policija otkriva metode istrage.