Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
akademik se taslaci sa penzionerima za sicu
DA, SODOMIJA, PEDOFILIJA, ALI NAJGORA BOLEST SVIH BOLESTI JE PEDERLUK!!! QUEER BOLESNICI SU ŠUGAVI SMRADOVI KOJI SU BOLESNI KAO I PEDOFILI!!!!!! .............PEDERI = PEDOFILI!!!!!
RIP ZA DJEVOJKU... ZAO MI JE SVAKOG ČOVJEKA KOJI NEVIN NASTRADA, A NIJE OVO SAMO NA BALKANU, ZAR NEGLEDATE CSI MIAMI ...
pratio curu i opalio joj dva metka u glavu!?!! Koji monstrum moras biti da takvo sta ucinis? i kaze Iran ima lose zakone......
Tito je bio čovjek! a,ovo sada su same fukare,ološ...
tito je zno koga treba jebavat. zato jestoe bio mir. ok, patilo je tu jedno 10% nevinih sigurno, la je vecina zasluzeno robovala i tako smo od 1945 do 80i neke imali mir i blagostanje. to sto nekim velikim srbima muslimanima hrvatima i ostaloj fukari to nije islo na ruku , eto sta nas je snaslo. da sada oni, kroje nase zivote, mi smo nikada siromasniji , nikada sjebaniji, nikada sa manje slobode..ne mozemo po ulicama, a treba nam viza za bilo gdje van. kada kazem tito , mislim na slobdu i ponos i da me ne jebe svaki drot na svakoj granici. da neki kriminalsi sa bradama kao cetnici ili kao vehabije ne mlate ljude po ulicama..toga nije bilo. moglo se izlaziti ici u setnju ...ko vas jebe papci, evo sta ste obili. milorada, sulejmana, harisa, neke covice, cavice, lijanovice...polupismene mesare, bive svercere cigarama, maticare i propale likove...ko vas jebe, to ste i htjeli.
Meni zao djevojke...
kakav balkan cjeli svijet ode u kujac, ja nisam neki TITIN simpatizer ali mu kapu skidam kako je imao sirok pogled na svjetsku scenu.
Balkan...kako sijemo tako i zanjemo! Zalosno!
Dva ubistva u sred Zagreba u roku od 3 sata,a mi se nesto zalimo Sarajevo nesigurno,da Bog sacuva...
Ma da, kako do sad nismo zbrojili sve?! Tek sada vidim, pocinje sveti rat, armagedon. Odoh naci spas u vjeri...
Nesto ne stima! Ubistva, otmice, korupcija ... pedofilija, sodomija! Nesto nam ne ide dobro. Cijeli svijet ide pogresnim pravcem. Dokle?