Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji srbi! Snovi su jedno, a relnost drugo. moja prekoruka: Prihvatite se realnosti dok niste dobili po usima! Svi su vas tukli, a Bogami nece oklijevati da vas dotugu, jer Rusi ne mrdaju ni malim prstom kad vas gaze!
Recikliranje planetarnog smeca Velike Smrdije je nezaustavljiv proces. Slovenci, Hrvati, Bosanci i Hercegovci, Crnogorci, Albanci i ostatak svijeta ovaj projekat privode kraju. EU i USA nemaju vremena ni zivaca za smrdsku politiku koja se zasniva na primitivizmu, nasilju i lazima. Raspitajte se i provjerite!
ma jašta radi, bit će vas puno, rađate djecu pa crkajete od gladi, imam ja par slučajeva oko sebe nema jadnijeg i siromašnijeg naroda od Muslimana, a ni šiptari nisu daleko, čak su bolji
blago tebi kad ces tako dugo zivjeti :-)))
Nema veze, nama ovaj Status Quo uopste i ne smeta, a za 50 godina bice Muslimana u BiH oko 65%, isto tako bice na Balkanu duplo vise Albanaca nego Srba (danas je razlika 6miliona prema 7miliona), pa da vidimo ko ce koga onda da zaj.e.b.ava
Rusija domovina Karića i Mire Marković. Naš saveznik i stariji brat kojem smo poklonili NIS i rafinerije u B.Brodu i Modriči. Nas i Rusa 3oo miliona. Minimum.
Rusija i dere pa dere haha. Mi iz Beca podrzavamo Rusiju hahahah koja velika drzava hahah PUTIN ,alle siptare toeten
Kosovo je simbol guz.enja smrda, od 1389 do 2010.
KOSOVO JE DRZAVA... I DUGO NAM ZIVJELA....
...je mrtvorodjence nikad od ovog drzave !!