Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se brani drzava bosnjaci... samo okrutno sa srbima... ako naucite nesto od siptara mozda prestanete zivjeti na 24 posto ;)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, vulgarnog izražavanja i parola Kosovo je Srbija jer Kosovo više nije Srbija otkad je postalo nezavisno Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja ali zbog velikog broja idiota koji još nisu skontali da Kosovo više nije Srbija i sličnih komentara Sarajevo-x.com je digao ruke od brisanja takvih komentara i ostavlja ih da se imamo čemu smijati jer budalama ne možeš dokazati. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji nam još jednom dokazuje kakvi mamlazi još žive kod nas u malom entitetu. Da nisu u prošlosti dokazali kakvi su idioti jer su svaki put popu-š-ili kada su tražili sukob mogli bi se shvatiti kao intelektualni komentari koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima, ali ovako samo prazno lapsanje
Malo pomalo postade Kosovo ono sto je htjela Srbija postati, jos kada se pripoje Albaniji, ja bi im gratis dao Republiku Srpsku hahahaha :D
Srbija je Kosovo!
Kad dodje vrijeme da se naplate racui, Siptari ce se praviti nenormalni kao i nase komsije muslimani. Kada zavrse iza Prokletija bice im kasno.
većina građana na sjeveru Kosova u ovom trenutku smatra da je jedini partner u rješavanju njihovih problema država Srbija. +Jna i paravojne kasapinske snage.. e sipurak nema vise JNA.
ramazan mubarek olsun svima
meni i dalje nije dobro
Hajmoooo našiii
Koga briga sta se desava na kosovu....dokle ce vise ovo biti udarne vijesti ?
al vas k-a-r-a-j-u siptari, alal vera xD
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.