Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pljujete po Hrvatskoj ali su vam drage kune
Vecina tih bosanaca i hercegovaca su HDZ ovic... Jeblate kuna
@Pancer govori se o gradjanima BiH ne o bosnjacima ili srbima!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odu da posteno zarade plate porez drzavi i svima dobro.
Ovako stvari stoje....radim već treću sezonu u Omišu, kuhar sam po struci. 12 godina radnog staža po restoranima u Sarajevu inešto malo u Neumu. Plata mi je u Hrvatskoj 15000 kn ili nešto manje od 4000 kM....radi se momački, od 11 pa do 23 sata svaki dan, bez slobodnog dana u mjesecu. Odem 1.6 sa 100-105 kg a vratim se oko 15.10 sa oko 85 kg.....Strašno je teško....ali isplati se,...
@gooUser1551945096 Pauza je oko 40-45 minuta dnevno...Ručak, večera i smještaj mi je osiguran.
Zar nije Hrvatska pod bošnjačkim embargom na sve ?
svi u hrvatsku!
Dok granična policija Hrvatske tretira nas kao stoku , izbacuju nas iz vozila , pretresaju , zadržavaju po sat vremena na granici , naša policija samo maše prolazi često ni ne provjere dokumente , već u tome vidiš razliku na šta nam liči država . O prijavi boravišta i da ne pričam , Hrvati nam lupaju kazne od 500kn što nisi prijavio boravak duži od 48 sati , kod nas uđe svako , a nemaš pojma ni gdje se nalazi .
Naravno neka rade. Htvati odose preko jer su u EU. A znam ljude koji sezonski rade tamo i ne zale se. Samo sto pojedinci siju mrznju i stvaraju tenzije.
Sad ce klasicni Bosnjo opet da pljune po susjedu...
6000 Bosanaca i Hercegovaca i 60 000 hrvata iz Bosne i Hercegovine!
ko radi ne boji se gladi
Jest al sa putovnicama....
2020 g.Bosna i Hercegovina...'nedavno je razmatrano na sjednici odbora za odbor, da se pojedinim migrantima ustupi dozvola za rad.....za tu svrhu potrebno je izdvojiti 17.456 845 KM za poticaj zaposljavanju...FBiH 51% RS 49%, dok se za Brcko Distrikt niko nije javio na konkurs...
NAJBOLJE JE REĆI: DOVOLJNO JE OVO NAŠE DA SE LJUDI MNOGO PLAŠE KAŽI DRAGIČKA UPALA TI.......
Ja sam radio kao sezonac ove godine na malom losinju.. Hvala vam braco hrvati.. Al neka hvala.. Ponašaju se da prema nama kao prema stoci.. Dva mjeseca sam izdržao i doma povratna..
Ako tamo ostavimo poprilično para, red je da nešto i vratimo.