Ima li mjesta za bh. građane?
0
U Tučepima otvoren parking samo za bogate
Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma cijela ta Makarska rivijera je u q.u.r.c.u, više ne idem tamo. Osim što kao bosanac nisam dobrodošao, nema se šta ni vidjeti. Blizina mi više neće biti presudna. Dakle, od mene više ni kerme nemaaaaa.
kako je ovo jadno... ccc
kad ce se stati u kraj dalmatinskom ciganluku. nema odvratnijih ljudi od dalmosa (ako izuzmemo hercegovce)
polozili ste bio sam ove godine u c.gori na moru i nikad bolje mi nije bilo nikad se bolje najeo nisam nikad me niko vise gotivio nije idem opet koji dan i opet cu naredne godine u montenegro ukoliko ne odem negdje dalje umrite hrvati levati
Znači ja sa golfom 2 nisam nigdje prispio
balkanska posla. primitivizam sa planina.
Ta če dalmoši kako ih nije stid obala im je ista kao 1970 jadovi da nas nema nebi hljeba imali jesti zimi
Sto nas / bosance / ne vrate odmah s granice da ne moraju ovako lajati
malo im kisa Bozija!
Je li renoviran parking pa ga nude nama ili?
Ovaj parking u Tučepima postoji već godinama....
ajjj gdje je vijest o šeiku u Makarskoj bas je čovjek smislio dobru ideju.
uskoro cete placati i sto udisete hrvatski zrak
Uvijek su ovi Hrvati bili nekako GLUPI
Pa Neretljani su vazda bili poznati kao Gusari. Nista novo. To im je u krvi.
E stvarno ovaj članak samo za potpaljivanje strasti, ništa više. Pa šta ako piše \"Samo za bogate\", onaj ko je napisao ima pravo na svojoj zemlji pisati sve što nije uvrjedljivo, a to nije. Dalje, 80 kuna za sat ili cijeli dan, kome nije skupo, nije, a u principu će parkirati onaj ko će auto ostaviti cijeli dan. Eh sad, je li to skupo. Pa pošto je parking u Sarajevu, evo u garaži Jadranka (doduše sa video nadzorom, ali bez ikakvih garancija sigurnosti auta) cijena je čini mi se 2,5 KM za sat. To bi bilo nekih 9 kuna. Za 9 sati eto ti 81 kuna, pa... Sarajevo nije skupo, a Tučepi jesu...ccc Da napomenem, Bosanac sam, bošnjak, ali ne vidim ništa loše ni u natpisu ni u cijeni, ko voli i može platiti, nek izvoli...
Bas neki dan ja u Tucepima, Kreno da se parkiram, vidim 80 kuna sat. Haj reko, bas imo zadnjih 80 kuna u dzepu i slucajno pogledam kad pise \"RICH ONLY\". Nista, reko da se ne blamiram, nisam bogat.