Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otisli na Gazimestan (inace Gazimestan-potice od turske rijeci Gazi-junak, heroj), da slave Vidovdan, \"slavnu, junacku\" srpsku bitku koju su popusili od Osmanlija, koju srbi slave kao pobjedu...eto kakav ste vi narod...i jos vas tamo albanci napune olovom i daju vam do znanja da ce te ga popusiti kao i u vrijeme kad vas je vodio car Lazar...hahahahahaha...nadam se da ce vam albanci biti milostivi i odobriti bar djeci ekskurzije da ne zaborave gdje su im manastiri...hahahahaha
PA LJUDI DOKAZANO JE DA SRBI NIKAD NISU DOBILI BOJ NA KOSOVU A SLAVE DA SU POBJEDILI,A IZGUBILI SU RAT I U BOSNI I HRVATSKOJ PA I SLOVENIJI,TO JE STRASLJIV NAROD,SAMO SU JAKI KAD TREBA DJECU KLATI I ZENE,A KAO VOJSKA SU NULAAAAAA,MOJ OTAC JE ALBANAC I PONOSIM SE TIM,A VIDIO SAM KO SU SRBI NA KOSOVU,JAD I BJEDA KOJA MISL DA SU NESTO A OBICNI SU LJIGAVCI ;SRBI VI NIKAD NECETE IMATI KOSOVO NITI STE BILI VLASNICI KOSOVA A NI BOSNE
Naravno da se neda opravdati sta se desilo, ali hajde da su to bile prosjecne porodice, vjernici iz Srbije. A ovako se zna da su navijaci Partizana svakako osobe za IQ ispod 80 i da su isli traziti guzici cepa i na kraju dobili. Kod nas se onda fino kaze: poslije je8an)a nema kajanja.
Kosovo je bilo srpsko srpsko ostece...Vecna slava svim srpskim herojima palim za slobodu i otsdzbinu.
Bio sam neki dan na Kosovu, nema tamo nista vise Srpsko, natovarice vam i oni par crkvi iposlati na kamionima da vam se nadje.
@Vlado Grozni: Vidimo kako je Kosovo srbija, otišli narkomani da lafo slave nekakve smiješne praznike i dobili po pič**. Vidi se da je sve to srbija hahaha.
KAKVI SU OVI ŠIPTARI NE DAJU NAM NI PORAZE DA SLAVIMO
sveta srpska zemlja Kosovo...sto se posjecivali manastire, posjecivali ste, to vam je Bog vratio za sve srusene dzamije...
Među njima nije bilo bojovnika sa klixa iz prve šengenske brigade kraljeve vojske u dijaspori. Lafo grozni i ostala buranija.
Mislim da cete ga od sada obiljezavati skromno, u krugu porodice
jesu ih proresetali
Pa naravno da nemate šta da tražite na Kosovu, kakva proslava nekih vaših praznika na albanskoj zemlji? Nazad u pašaluk pa slavite šta hoćete.