Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka mi neko pojasni, kako to da je jedino sa-x portal prenio ovakvu tragicnu vijest a niko od hrvatski medija nije izvještavao o ovome... Ovo se jeste zbilo ali mislim nekad davno u Zagrebu prosle godine cak, a pogledajte vaš datum.. Ako su ovo netacne informacije, za ovakve tragicne vijesti se daje otkaz, a imajte obzira da mnogi od nas imaju nekog od bliskih ljudi u Zg i da je shokantno kad procitamo ovakvo nesto, sto se izgleda nije ni desilo na ovaj navedeni datum...
blago onome tko pronadze srecu u tudzoj nesreci.
ma kod njih su oni tramvaju napravljeni bas idiotski... cudi me da nema cesce nesreca...
Ustani Bane,Hrvatska te zove zove,ustani Bane Jelacicu!...Salu na stranu,opasno je to.Nadajmo se da su svi dobro.
e jeli vam smiješno idioti. A nije vam smiješno što vam se majke prostituišu po ulici da bi vama nepismenima i zadrtima plaćale internet, obzirom da niste uspjeli škole završiti, jer nemate dovoljno mozga za bilo šta zahtjevnije od smijanja tuđoj nesreći?
bravo za komentar iznad!!!!!
a zipa li tek idiota iznad mene sta pishe
nos slupala. zipa joj prstiju, ko u praseta
šta je smiješno, moronu?
haha...drama