Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko toliko napreduje srbija a bih stagnira evo ima 15 godina nista se ne desavaa.. samo pogledajte gras i sve ce vam biti jasno
Mi nesto govorimo Srbima i Hrvatima a oni su za nas Svicarska.
To je radije domaćijeh neprijatelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Citav Balkan napreduje dok mi zivimo da vratimo dugove KCUSA i da se naguzimo za posao. Pogledajte samo vozove u Hrv, tramvaje u Zagrebu. Pogledajte infrastrukturu. Obidjite centar. Pogledajte cistocu tog grada. Ja kad sam vidio sramota me samog sebe bilo ovog rugla u Sarajevu. Al et šo kae kod mene lik iza zgrade dok poteze pjenu sa dna pive "hebo to jarane oni jedu krmetinu onu". Hahaha kakvi smo mi zaostali talibancici.
Da bog da nam Memo Haljevac clan predsjednistva bio
Sta ces kad imamo Dodu i Covica koji koce i sprijecavaju sve sto stignu. Onda se ne moze napredovati
Zamolio bih ove što govore da nas u BiH koče Srbi i Hrvati, da objasne na koji tačno način
bravo za komšije.
Sminka.
Ali Srbija treba da Plati na Vreme,inace nista od Vozova ne kao Rusija.Jer Svicarska se neda ponizavati.
Nije samo to https://www.youtube.com/watch?v=RtZyu0Z19u8
Nemoj vise molim te nista raditi za Srbiju samo se skloni da te ne gledamo vise. Sve ce nam izaci na nos,i putevi i pruge i bolnice,sve ce nasa deca to da plate ,sve su to krediti.Aman vise ostavi ovaj narod na miru.Opet je namagarcio sopstveni narod sa vakcinisanjem,u okruzenju svi zajedno nemaju 10 %vakcinisanih i kod svih bolja slika sa zarazenim nego kod nas,fosta vise bre.
Srbija je jedina zemlja u Evropi sa dugom ispod linje Mastrihta( BDP-60%) Dug Srbije je 58% od BDP-a, tuljane jedan. Dok su zuti zutovali u Srbiji do 2012 dug je bio 78% BDPa, a danas je 58%. Dakle Vucic je smanjio dug Srbije. I ne samo to,..nezaposlenost je stukao sa 30% na 9.1%. Tako ne sekiraj se ti previse i procitaj nesto za promjenu
sta je sa bracom kinezima i rusima,hvala brate ksi?
Rusi i Kinezi rade pola-pola na izgradnji, tj. modernizaciji pruge.
Putuj svijete nas ne cekaj
Bosna ili ce se raspast ili ce biti crna rupa u kojoj ce zivjeti max 1m ljudi, mafija koja hebe retardirane koji su u njoj ostali.
Bacaju pare bez veze. BG - NS je oko 50 km, dok razvije 200 km/h, vecc je na pola puta odvratio mora kociti
Ovo je pruga Beograd Budimpešta. Još šire, Solun Budimpešta. A Beograd Novi Sad je samo prva deonica.Naravno Kinezi finansiraju.
BG-NS 100km. Za 35 minuta si iz BG u NS. Ljudi iz BG-a mogu raditi u NS i obrnuto.
I Bosna bi mogla biti ovakva, ili bar blizu ovoga, da nam nisu na vlasti ovi koji jesu (Dodik, Bakir, Čović...)
A nas asimi vode u 19. vijek, blago nama...
Srbija? Prodji Srpskim selima pa ces vidjeti kako napreduju.Nigdje ili gotovo nimalo mladih insana vecina dede i bake toliko o Naprednoj Srbiji
Pruga im ne dozvoljava te brzine,tako da.....
Pruge su zapravo potpuno nove i dozvoljavaju cak do 260km/h
Kojim šinama? Da bi ova lokomotiva furala dvjesta treba imat prugu! Pajel?
Pa i imaju prugu.