Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to dobijala na poklon od jednog politicara kome je pruzala seksualne usluge,ali ce se to vjerovatno zataskati.
Mozda joj je dobra platezna moc.
E daj zelim joj da i ona ugine kao ta Lavica.. u mukama...
Suditi joj za ubistvo, zanemarivanje nemocnih, neovlastenu trgovinu i drzanje zabranjenih i egzoticnih vrsta zivotinja, nabrati jedno 20, 30 godina robije...
Nije bila? Ja licno poznajem djevojku koja je vidjela mladunce cak se slikala sa njim i fotografiju ponosno objavila na drustvene mreze. Kako znate, cime dokazujete da nije bilo? Vjerujete na rijec ili? Boze sacuvaj!!!
Bože, koliko nas ima nastranih ?
Hebo majku koji su to bolesni ljudi ovi u srbiji pa i mladunce lava ubise. Fuj stoko
užas. toliko bića pati zbog ljudskog egoizma
Srbi kao Srbi. I zivotinje ubijaju. Najgori narod na planeti, bagra sa Karpata.
Kad to budeš rekao prvom Srbinu na koga naiđeš, pošto to pričaš za sve Srbe, i dalje si primitivac, ali si barem muško, a ovako si samo bedni miš sa Klixa, isfrustriran sa svih strana koji izbacuje mržnju iz sebe. Jednom rečju, jad i beda.
> tačnije sarajevskim Poljinama, gdje je ranije ove godine mladunče lava bilo kućni ljubimac zasto lazete Klix. Jel inspekcija izasla na teren i utvrdila da nikad nije bilo mladunceta lava na Poljinama. I sami ste objavili taj clanak.
mladunce lava uginulo. jeli bar ekonomski tigar ziv?
Žena majka kraljica