Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ce biti u Sarajevu ova akcija?
Šta je ovim s ovim srbima i vremenskim nepogodama. "GROM"- "OLUJA". Baš ne vole vremensku prognozu.
neko nevrijeme pred traktorijadu
Dule pacov
Kod nas bi morali prvo privesti "sudije" i "tuzioce" ....
Sveti Sava ih ošmeko :D
nema vecih dilera na Balkanu
Svaka čast komšijama, ali ćemo mi opet imati problem, jer će večina tih narko dilera sad doći (pobjeći) u RS i trovati našu djecu.
vecina ce ti dilera biti slobodna i opet ce setat beogradom nema potrebe da kod nas dolaze. Kad je neki od nasih sandžaklija dilera pobjegao u sandžak. Nikad ovi ga uhapse, puste a on i dalje dila po sarajevu
Kasni Srbija za BH, nasa policija in je uhvatila na hiljade..doduse pusteni su na slobodu jer su imali nekog " ne dovrsenog posla"..uglavnom..bitno je da su nam od prije poznati..
takav huligab,narkodiler i narkoman vam je bio i arkan..pa ste koristili njega i njegove pacove za vase prljave poslove..i ko bi vam vjerovo da je sad drugacije...
Jel iz vedra neba akcija?
Nije, imali su par sedmica fore da kidnu.