Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje nadjose ovu babu sa frizom i listom na prsima
@Labavi. nije list...ono je brosh
Umro nam Izet / Mustafa...
@dajdze on je zivio u zagrebu. zasto bi se lijecio u sarajevu?
Komšije znaju te brojeve i pobrkat
Dobri Bosnjani nikad gori i poganiji. Samo u mitologiji zive. Kad cuju da je koji Srbin umro ili se zarazio krece njihovo sladostrasce da isijava na Klix-u. Svaka cast dobri Bosnjani, kakvi ste vidi se prema vasem odnosu prema umrlima.
Taksistima musterije pusu u vrat. Migranti su mjesecima zajedno u kampu, sta ako je samo jedan zarazen. Vojnici u kasarnama ( hajd, -vojna tajna ). Sto su putevi zaraze cudniji, pomoc statistickih pokazatelje je vaznija. Puno se skriva a puno je i stvari koje se uopste ne biljeze.
Samo ljubite i kasiku ne mjenjajte
Trecina Beograda nema kanalizaciju, a otpadne vode preostale dvije trecine izlivaju se direktno u Savu i Dunav. Na godisnjem nivou, u te dvije rijeke izlije se 60.000 olimpijskih bazena nepreradjenih fekalija. "Ne postoji nijedan veliki grad poput Beograda u Evropi koji takav zlocin radi prema svojim rekama" rekao je zamjenik gradonacelnika Beograda Goran Vesic.
Mile prvi cokio Irineja koji se vec jadnik uscuo.
Samo lizitie kasike, degeni
U Srbiji je inace dnevna smrtnost 270-280 ljudi koji umiru od srca, raka i mnogih drugih bolesti. U Bosni je taj broj oko 100. U Bosni 100 djece godisnje oboli od leukemije. Inace 80% umrlih umre u bolnicama. To ja jedina statistika kojoj se moze vjerovati i mozete je naci na stranici statistickih zavoda.
Hoce oni ljubit onu budalu i svi iz iste kasike srkat
Koja laz 6 hiljada u. bolnicama a 212 na raspitarima mislim da na raspiratorima treba biti najmanje izmedju 700 i 800 ljudi..
@fbUser1588848950 Opet, test nista ne testira. Ova go..o..vna od medija samo lazu
@fbUser1588848950 mater ti zna sta je fudbal dobro prima golove. A poslije toga zvezde granda pa opet bambusanje. Svaka joj cast. Zabijem joj s mosnjicama
a dje je irinej hahaha
Kad se ne kupaju..
lazete