Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Amber Alert je korisna stvar. Moglo bi se nešto slično i kod nas napraviti.
bio prijedlog odbili iz RS
RS koči sve živo gdje god je pitanje jedinstvenog sistema na području BIH. Medjutim, u konkretnom slučaju neće uspjeti jer je Amber Alert sistem koji guraju ameri, tako da će to vrlo brzo zaživjeti kod nas a ja se nadam u drugoj polovici 2024.godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj boze da nadju djevojcicu zivu i zdravu🍀
Amin 🍀♦️♥️🦉
Roditelji razvedeni i jedno od njih kidnapovao..toga u USA svakodnevno
da su odma koristili pse tragace, znali bi u kom pravcu jendijeye drago otislo, ako je otislo. ako nije otisloz psi bi pratili trag do twcke x ako je oteto... ovako, tuga sta rade i gss i policija. opcenito ista prica, na zalost nakon ovoliko vremena ishod nece biti dobar . al nada zadnja umire, da je abd pronadji zivu 🙏🙏🙏🙏
Da se ako Bog da nadze dijete ali nemogu svatiti nikad roditelje ili ko cuva dijete od 2 ili od 10 godina kako moze nestati treba tog sto je cuvao streljati ne ide mi u glavu ta nemarnost..
Todleri u milisekundi mogu haos napravit, nemoj to nikad zaboravit. Ma dok okom trepnes…
Da joj Allah pomogne da se vrati ziva i zdrava,maksum je to...suza Mi Sama krenu,kako je Tom maksumu na hladnoci i mraku samoj ,još kiša pada ...tuzna vijest ,kao i Ono Sto rade cionisti svaki Dan djeci Palestine njezinih godina ..tuga tuga
Samo da je sto prije pronađu živu i zdravu
Kako je mogla djevojcica od dvije godine da nestane🤯 sta radite ljudii
ne daj Bože nikome ovo da dočeka
Zasto se kod nas ovakav sistem ne uvede?
Odbili iz PC-a i HDZ.