Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ? Pa Vucic izjavljuje da ima mnogo novaca i da ce svaki Punoletnik dobiti 100E.
Što više stežu fašistički obruč to imaju više zaraženih.
Nista cudno Do neki dan su govorili da je Najsmjesniji virus ! Ds njima nista nisu mogle sankcije bombardovanje itd Da su nebeski narod i da virus ne postoji ! Tako da i ovo nije puno kad skontas kakav mentalni sklop imaju !
Među 400 hiljada dijasporaca koji su se slili u Srbiju za par dana bilo je zaraženih. Sada možemo zamisliti šta bi se dogodilo da nisu uveli distancu i zabrane kretanja.
Leglo zaraze..Sami Bog zna koliko je onoljelih mad ovoliko ljudi umire..E,Vucko sto si serend'o serend'o si..tvoje suplje o spremnosti Srbije kao Velike Sile nikako ne stoje..Sretno obicnim ljudima,a politicarima se vratilo ono sta oni drugome misle i rade!
Nije dobro.
Bojim se da je kod nas u ovom dijelu Evrope epidemija tek krenula. Ostanite kuci, izdrzite 2 mjeseca dok ovo ne zavrsi!