Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da doktori ovako u strahu reaguju na obicni gripu, i daju ljidima svakakve lijekove, ukljucujuci i hiv lijekove.. Umrli bi i od gripe
Doktori niposto ne smiju zagrizat na paniku javnosti, i moraju raditi profesionalno i onako kako im moral nalaze.. Nekada je lijek jednostavno pustiti pacijenta da se sam izborii
@TheYupppie2 pa bolan ne bio, znas li kome se daju ti lijekovi? kad osoba vise ne moze disati samostalno. kad neko dodje u fazu da dise aparat umjesto njega, smrtnost je oko 70%. u slucaju da nema slobodnog respiratora sto se desava u italiji i spaniji, starije osobe niko ni ne lijeci nego pustaju da umru bez ikakve sanse.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma ovi ce pucati na virus.
...yebale ti komšije majku kroz majku
@ChedoRS pucate ali ako nisu naoruzani,gdje je tvrdo tu srbin ne ide!
Jako bitna rečenica ".. preminulo jos pet osoba zaraženih koronavirusom", znaci da dijagnoza nije bolest covid-19 nastala usljed zaraze, koja dakle nije mogla ni bi biti uzrok smrti. Ende!
Kako se Precjednik osjeca?
Jel vam sad na umu 'Srbija do Tokija' Velika Srbija itd itd itd itd.. ?
Lijepo vidjet da je i smrska vojska preuzela NATO-standarde. Vec su intergrirali M16 mitraljeze! Bas mi drago da su i nase konsije na dobrom putu u NATO!!!
Ovaj ministar na rodjendan umro
Zanimljivo kako svi ovi teoreticari zavjere koji su do prosle hefte govorili ljudima da je sve ovo belosvetska zavera i samim tim doprinjeli da se ovaj smrtonosni virus rasiri, sad krive doktore za smrt zarazenih. Fukara pa to ti je.
Vučić stalno na tv ponavlja kako su na vrijeme reagovali a zatvorili kafice i trzne centre poslije nas nakon sedam dana a frizerski saloni i kladionice još im rade, samo sa skracenim radnim vremenom ... ono samo da se zna koliki je Pajac Vučić ..
@lijan kladionice ne rade vec 5,6 dana a frizerski saloni rade do 13h ili 14h.nesiri dezinformacije
Samo klonazepam 2mg i bicete u redu svi.
Sad ce Vucic preko video linka, ono kao zabrinut.... Malo malo pa pogleda zamisljeno dole, pa onda napad na novinare, opoziciju, Bakira, Zeljku...
Džaba Kina džaba Rusija, ode i državni sekretar, a ni Seselju nije sigurno
Da mi je znati cime ce se pravdati ogorman pad smrti od drugih bolesti, jer se sve pripisuju ovom virusu.
Doktori ne smiju zagrizat na paniku.. I eksperimentisat na pacijentima..
Ja ove sa optikom uz Tekbir za dorucak jedem. Lp
hahahah tako ste govorili i na Misaru!
@Advanced * samo se ti zaj*baji.
kakve oci bre imaju ovisrbijanski askeri,vide koronu bez mikroskopa bre iodma je upucaju