Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kletva kneza Lazara ili Kosovska kletva spada među najstarije srpske kletve. "Ko je Srbin i srpskoga roda, I od srpske krvi i kolena, A ne doš’o na boj na Kosovo: Ne imao od srca poroda, Ni muškoga, ni devojačkoga! Od ruke mu ništa ne rodilo, Rujno vino, ni šenica bela! Rđom kap’o, dok mu je kolena!"
Djaba trosite pare.Vucic ce ih razbiti ko beba zvrcku.60-70% ljudi ce da glasa za njega.Digao je Srbiju na noge
Ne znam ni sta ih raspisuju,kad diktator Vucic nece dozvoliti da pobijedi niko drugi.Sve medije u Srbiji je kupio tako da ga svi dizu u nebo,skoro i da ne postoji kritican medij.Njegovim protivnicima (Jankovic,Jeremic) kace razne afere i satanizuju ih bacajuci drvlje i kamenje na njih.Vucic je putem medija uspio da ugusi opoziciju tako da prakticno i nema protivnika. Srbija ce i dalje biti u mraku,jer njom vladaju radikali,i oni stvarni,a i oni presvuceni kao sto je Vuciceva bratija.
Bolje da su izbore organizovali 1 aprila, jer izbori na ovom brdovitom balkanu i jesu u znaku tog datuma '' sjasi kurta da uzjasi murta''.
Drugotravanjska sala..
IZBORILILILILILII!
Prirodniji bi bio 1 april!
za malo da bude sala i ako jeste.