Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje su slavni,RADIKALI,Zasto ne stanu vec jednom,ovoj IzDAJNICKOJ,masineriji na put,i da barem malo sacuvaju,OBRAZ i UGLED,zemlje SRBIJE ???
Hapsenje Mladica nema veze sa nestankom RS, RS je medjunarodno priznata u dejtonu kao garant mira u BiH, njenog nestanka nema nikakvim sad hapsenjima ili tsako nesto, dokle vise te zablude, pihvatite je vec jednom, nema vam druge. Jednostavno bz obzira na kazne koje bi sledile karadzicu, mladicu, hadzicu...opstanak rs je neupitan, niko ne moze sad tek tako dejton da srusi, to ne moze sud.
trla baba lan da joj prodje dan...hahaha
jos jedan teatar od srbijanske vlasti pa njima se nevjeruje vise nista no sta hoce sad bi izrucili hadžica da bi opet cuvali nekoliko godina mladica i rekli kako sarađuju dok mladic neumre jel znaju sa odlaskom mladica u hag nestaje i rs to zna i mz zato nema pritiska zele mir da sacuvaju po svaku cijenu ali bih treba da pririska srbiju to jest odmah prekinuti sve odnose sa srbijom jer su ovdje bili zlocini a ne u svijetu zato nema pritiska na srbiju