Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
voziš 300 km/h i stanes pred rampom malo sačekaš i prođeš. .!.
'Malo' - jedno 20 minuta.
Ispušiš dvije, prospeš pepeljaru na put i aj dalje laganini
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako ćete voziti 200-300km/h pa onda stajati i čekati da prođe vrijeme, onda ste apsolutno poremećeni!
tačno
Novi autoputevu u Srbiji su odlicni: https://www.youtube.com/watch?v=tWzZkrWNLMU
Pa 130 je dozvoljeno na autoputevima EU.Ovi izgleda jos uvijek rade po starom ruskom sistemu
Sta cu u Srbiji i na srbijanskom autoputu? Treba nam jedan Trump da izgradi zid na Drini. Nema nikakve mrznje, samo zid, i nema tamo, nema ni vamo. Eto, posteno.
Učinkovito na relativno kratkim relacijama, gdje niko ne pravi pauze. A takvi su najčešće na autoputu. Pametno.
"zbog dobrog puta"... autoput kroz Srbiju iskrpljen ko nenina krpa.
Nije vise los kao sto je bio. Nedavno sam se prijatno iznenadio.
@neednolog Vozio sam i ja za BG prije mjesec dana, opet nije ni blizu onog kvaliteta kakav vidimo kroz Hrvatsku ili BIH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbija zemlja drumskih razbojnika , i pre Turaka. Naime jos u srednjem veku sagradjena je tvrdjava Golubac na ulazu u Djerdapsku klisuru. A ta tvrdjava zapravo imala je samo jednu svrhu: tu se nalazio ogromni lanac koji je na jednom kraju bio prikovan za stene a drugi kraj je zavrsavao u tvrdjavi gde se "podizao i popustao". I svaki brod morao je da placa u tvrdjavi "drumarinu" da bi mogao da prodje i plovi dalje inace nema prolaza
Stavite i 'radare' - hebli vas takvi autoputevi - fićo i 'yugo' se odavno ne proizvode...
Sirijska vojska opkolila mjesto Al Majadin kod Der ez Zora u kome se nalaze naši Muslimani sa Sandžokanima i Šiptarima u ISIL Šta mislite kako će 'šnjooki i Shiptzi proći kad ih pohvataju Asadovi tigrovi????
Bice ovako: "Bosnian IS fighter Amer Dzinic aka "Abu Osman Dawoud" was killed in Deir ezZor by the SAA!!! A2 " https://www.mycity-military.com/imgs4/128202_68388328_21314581_1408108492644204_108732429499377136_n.jpg
S jaranima pijem pivo, mjesalica mjesa malter. Meckom bijelom kuci jurim, autobanom psujem mater. GASTARBAJTERi (na aparatima)
Pođi navakat da ne udeš usran prije potoka !!!
Lihvari (policija) u Zenici na kucicama to rade odavno. Samo da narod zna.
...i sta dobije ko prvi stigne :D
To je nebeski narod
nije stvar u tome da ćeš svaku dionicu voziti 300 pa onda stati i čekati već što ti se pruža prilika da ako si stao da jedeš, odmoriš se i slično nakon toga možeš jednostavno voziti koliko god brzo hoćeš da nadoknadiš to vrijeme. što te čini opasnošću na cesti
vec pocelooooo 😁