Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanima me jel pronadena djevojcica,,roditeljima zelim puno strpljenja...
njima ce LOTO biti ako ne zavrse u srpskom zatvoru..jer em rumun stranac, em pokusao srpsko dijete kidnapovati ,em curica ima 2godine..pa znate sta se radi takvima...takvi sami izvrsavaju samoubistvo u zatvoru,koja tortura ih ceka...
Blokirati cijelu Srbiju, ako treba i vojsku na granice prema Rumuniji i Bugarskoj, U Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj - policija na najvisi stupanj uzbune - svako auto kontrolirati, ,100% sastava granicne policije na teren OS BiH u patrole granicom... to dijete se mora pronaci
Dete je, verovali ili ne, oteo muskarac koji je izasao iz kola i na sred ulice otrgao devojcicu majci iz narucja, na sred ulice. Tako je policiji opisala zena-ocevidac. U kolima ga je na mestu vozaca cekala mladja zenska osoba plave boje kose. Tako su se i odvezli kolima i stigli na nekih cetrdesetak kilometara od Beograda na auto-putu Beograd-Zagreb, gde se i nalazi ta naplatna rampa koju su oni pokusali probiti. Sreca je da su stigli da blokiraju izlaze iz grada. Majka je u bolnici od soka, a otac sa policijom. Nadam se da su im do sada vec vratili dete i nadam se da se malena nece nicega secati. Cuvajte decu jer je ocigledno da ni to sto je majka drzala u narucju nije pomoglo da joj ga (srecom privremeno) otmu.
Nadjena je ziva i zdrava pre nekih dvadesetak minuta kada su otmicari hteli da probiju naplatnu rampu na auto-putu. Uhvaceni su i oni, mladja zenska osoba i muskarac srednjih godina. Izgleda da su stvarno iz Rumunije.
-Pronađena devojčica koja je kidnapovana na Voždovcu!
hvala draqgom Bogu ..
Oni su već u Rumuniji, mamicu im cigansku
I to naglavačke ih objesiti da se duže pate i da im narod sudi
Ciganska posla
zarija tidubokovic pavijanu ko ti drma kavez :):):) Evo banana :)):)