Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijediće Vučić koronu još dugo. Diktatura neće popustiti.
@VolimGumeneBebice Aha, svakako, kako da ne.
@Zanovijetalo Vidi se da ih ludjaci vode. Iz ekstremnog u ekstremno. Prvo policijski sat od pet dana, onda frizerski saloni i teretane kao izvozi za masovnu zarazu?
Kako su ovi samo crazy. Ne mozes izac ispred zgrade 4 dana a onda odmah sve otvoreno :)
da bog da se zarazili i umrli u najvećim mukama
u genocidnoj od utorka.
Posto ovi nasi sve prepisuju od Srbije za ocekivati je da nas cijenjeni Solak ubrzo uradi isti potez
Kad je bilo 0 oboljelih , sve zatvoreno, gasi, ukidaj , milicija bije. Sad 10.000 oboljelih lagano se popustaju mjere. No logic
@gooUse Tada se sprijecavalo da sada ne bude 10000 oboljelih. Sad kad je prosao vrh zaraze, moze se kontrolisano popustat.
Sad kad krene drugi val. Bit ce svega.
Prepisuj, Solak!
Virus nije nestao preko noci, tako da je vjerovatno samo zatrebalo para
Bjelorusija je primjer da i diktatura može biti u nekom smislu korisna. Srbija je na žalost primjer loše diktature ali sreća ona je na to navikla. Čestitam Kosovu na sticanju energetske nezavisnosti
A džamije?
Do jučer halabuka, odjednom sve normala haha
I naravno FbIH prati Srbiju u odlukama...
Srbi kao Srbi iz krajnosti u krajnost i uvijek tako. Jedan dan ne smiješ provirit kroz prozor, drugi dan radi što hoćeš. Za tjedan dana očekujem porast na 500 zaraženih dnevno i onda opet policijski sat i karantena bez izlaženja, uz jadikovku da im je to opet "belosvetski šljam" napravio i da nisu oni ništa krivi. Na korona krizi točno vidiš razliku mentaliteta među narodima, nije ni čudo što se Juga raspala.
tresla se gora rodio se mis,preko noci sve nestade i vrati se u normalu.
Majkem ovo mi nikako ne sjeda.... Odjednom se sve može ukinuti, a prošli vikend 4 dana policijski sat u smrdiji, a kod nas Solak htio uvesti 24 h policijski sat. Šta god da je ovo, al bolest nije sigurno !
@SozeKeyser ovo je samo popustanje mjera jer vise ekonomski drzava ne moze izdrzati, uzeli su sebi vremena i prirpemili se i prilafodili za postojecu situaciju. Dosta vise teorija zavjera polupismenih ljudi!
Od ponedeljka pravna drzava