Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hapsiiiii...samo napreeeed
tražimo ... insistiramo ... na tome da se ovo prati ... da vidimo koliko će ih biti pušteno zbog "proceduralnih grešaka" , "pomanjkanja dokaza" i sl. ... pošto i kod nas hapse, al niko ne ostane u zatvoru ... čisto da uporedimo
Tako to rade lole...a kod nas pod akcijom "sudnji dan" zaplijene kilu duhana pa hajd sto covjek nema para za cigarete nego mu i duhan pokupise
@1111tayson ....ha ja , covjek samo kad cuje gromozvucne nazive akcija pomisli drzava pada...a ono opet po sirotinji
Ne dao Bog da neko stručan ali i neko ko voli ovu Federaciu i usput pošten počne istraživati ovaj problem kod nas hahahahahahaha Možda bi od ukupno uposlenih poštenih bilo 7% ostali svi za tršku robiju.
Samo 46 ? Tresla se gora rodio se miš. Oco su samo Vučićeve predizborne strogo selektovane igrarije. A pravna država ? U ponedeljak !Kad ja postanem kapetan od belu ladžu ! :)
Ih kad mi jednom izgradilo državni zatvor !!! Dotle će Dodik odcijepit Spsku, pa će isti pretvorit u hotel ako ne bude dovoljno terorista i kriminalaca !!! :))))
Samo mi Čedomira Jovanovića ne dirajte, presladak je
da je pravne drzave,on bi bio prvi na listi...