Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po BBC-u u Europi je najbolje reagovala na virus Slovenija pa na drugom mjestu Srbija. Obzirom na potencijalno zariste, priliv iz zarazenih podrucija i mjere koje su sprovedene, Srbija se dobro drzi. Moguci scenario je bi katastrofalan.
Dakle Srbija koja ima 7 miliona stanovnika, sada ima vise zarazenih od Meksika koji ima 130 miliona stanovnika. 😦
Hoces da kazes da Meksiko koji je 18.5 puta veci od Srbije testira manje? 😕😆😆
Molim vas imajte na umu nesto vrlo bitno! Srbija nije u ratu sa obicnim virusom. Nego najsmesnijim virusom!!!
Ja pisem spojeno. Demokratija je. Kada to napisem Rambo iz Klepaca! Mislim da to gore nisam pisao. Proveri ja s jednom. Vazi?
Poljsko izvedeno od poljane?
Rade jako malo testova bez obzira na donacije koje dobijaju. Do sada uradjeno 9,626 sto je 1,102 na milion stanovnika. Kako god okrenes na narodu se lome koplje bez obzira u kojoj ex Yu drzavi zivis
@n1965 Zadnjih dana Srbija radi vise od hiljadu testiranja dnevno. Sve zavisi od uzrokovanja.