Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar treba uvidjaj za ovakve stvari?? Nadam se da ce prezivjeti, brz oporavak..
Moze li se nesto prokomentarisati bez vrijedjanja 🤔 Zena je bila u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.Zelim brz oporavak.
Popusis mi kiTU
Nadam se da ce prezivjet i bit dobro
selam grom privlace visoke tacke I spicaste.. :))
Šokirala bi se da pročita ove komentare.
Nikad nisam čuo da je grom puko u nekoga ko pliva u moru al ajde u hrvackoj možeš svašta čut vidjeti doživiti
Moj savjet svima! Cim cujete da ce bit grmljavine, iznesite svu vodu koju imate iz kuce, auta... Gdje god da se nalazite. Zatvorite sve ventile. Svaka kap je kljucna. Cuvajte se groma.
pogrešno mjesto, pogrešno vrijeme. žalosno. brz oporavak.
navodno....
Jednostavno joj tako pao grah sto se kaze. I sad da se ja zbog toga opet ne okupam u moru kao jucer kad je pljusak bio...milina...fakat nije grmilo, pa se nisam nesto ni zamislio...ali vala ako sam baksus neka me zgromi. Merak se po kisi i valovima kupati u moru.
Ne znam da li se neko od komentatora sjeca momka iz Sarajeva koji je prije par godina poginu o od udara munje u Splitu( Podstrani- iza hotela Lav). Njega je ubila munja kao i ovu zenu danas ali krivac je nakit koji su imali na sebi. Grom( munja) u pravilu udara na najvisu tocku. More je najniza. Covjek je sigurniji u moru nego na kopnu kada krene grmljavinsko nevrijeme. Uz uvjet da ne vuca na sebi skalameriju u vidu satova,nakita...
Ne vjerujem da nakit ima veze. U pitanju je samo to da se glava ističe na ravnoj površini.
Slusas ljude, nemoj pod visoko stablo, nosi telefon, nemoj el uredaje drzat, na kraju te spici na po cistune, od Bozije odredbe se ne bjezi. Kako je kome sudeno.
Najvise privlaci onaj kome je Bog odredio da ga munja strefi, nista nije slucajno, a niti moze biti.
Bog ne postoji.
A kakve veze ima sto grmi i sijeva, nikad se nisam sklanjo od grmljavine, ima Neko ko upravlja svime i sto bi se sklanjo.
Lani sam svjedočio tomu,kad je grom usmrtio ribara,koji je baca sa obale malu mrežicu za lov kedera.