Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam ljudima koji upravljaju Bosnom. Ove godine zahvaljujuci svemu sto nas je snaslo, uvjerili smo se kako se maherski snalaze. Sacekajte izbore pa onds tek, kao slucajno i kod nas vrijeme za lockdown. Dizite imunitet ljudi, drzava je zakazala
Glupi Janezi. Sto Svedska i Bjelorusija nikad nista nisu zatvarali pa zive
Kakav lockdaun, maske uvesti obavezno, vani i unutra za sve, i da se nose kako treba drakonske kazne ko ne nosi, policija da radi i kaznjava , i nema potrebe za lokdaunom, zatvaranjem frizerskih, kafica, butika, policijskim satom, ljudi moraju zivjeti od necega STA VAM JE!
Jbt Slovenci prvi dignu u zrak u svakom "ratu" ... Slovenke noge ,da se razumijemo !
Ako kod nas naprave “lockdown” svi na ulice i bez maski pa da vidimo sta ce onda
@Neetiketiraniiiiii nemaju hrabrosti sta ces 😎
A kod nas birtije i dalje rade
Jadna majko , sta ce oni sprijeciti ovim glupostima??? Samo unistiti privredu do kraja i izluditi ljude...Sve ih treba neutralizirati..
@fbUser1565357664 To i jeste cilj.
Pa kaj se tu pak moze
sto niste napisali da one koje zatvore imaju subvenciju od drzave bezuvjetno.
Je'a ih Janez sve
Poludili Slovenci.
Niko od vlasti ni da se oglasi
Bravo!