Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je nije kod njih par nepar hahaha
Covjek se izrazio pogresno, a ne figurativno. Nisam ga osudio ni nista; samo ispravio. Na osnovu negativnih ocjena mogu zakljuciti da mnogi od vas nisu dosli do 7. razreda osnovne skole.
De ne priseravaj se.
Bravo Skoplje!
Bravo za 10, svaka cast.
Kod nas bi listom dali ostavke, kada bi ih neko lišio službenog automobila, kupljenog sa grbače napaćenog i osiromašenog naroda...Uvesti pod hitno crvene table na službena vozila, kao nekada da se ovjelodane papci, koji se kriju iza skupih limuzina plaćenim iz tuđeg džepa...
isto ko i kod nas hahaaha