Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu oni Albancima nista,mogu im ga samo poflautati. BIH4EVER!
Cuj prodavao srpske organe, ko bi to srsnnjje kupio?!?!
Da ta #brojka policije,nije mozda prehmala,a za to hapshenje nishta,nova poshto ce u najskorije vreme biti pushten i oslobodjen svih neljudskih radnji kao i prethonik Yahachi!!!Srdachan pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"!!!
Pocelo je pocelo, nesto se desava (jes im bigboss do k.u.r.c.a) ha ha
srbi nikad nisu postojali ko narod i nacija, oni su krvolocni ruski imigranti!
Izdrži Sabite, B&H je uz tebe,znamo da si nevin i da si samo branio svoju kuću od genocidnih srpskih hordi.
Hallo, vrtatite se na temu prokleti nacionalisti. Klasicno skretanje sa teme kad su Srbi zrtve. A Srbi su z.r.t.v.e. i na Kosovu i u BiH odavno. Tako su vam i babe podrzavale u.b.i.j.a.n.j.e. Srba pa se sad svi cudite otkuda toliki zlocini u BiH gdje je svak u.b.i.j.a.o. koliko je mogao. Braneci z.l.o.c.i.n.c.e. iz svog naroda stvaramo preduslove da nashe potomstvo ponovo budu zrtve.
SRBE NA VRBE e sad mi je mnogo bolje
CITAVA SRBIJA JE ZUTA KUCA SMRDLJIVI GENOCIDNI NAROD
MA VLASINE VI MOZETE SAMO DA NAM GA POFAMFLATE ITO SAMO OSUNECENE
Pitanje: Oj turkinjo dje su ti dimije? Odgovor: Kod cettnika oko redenika!
Jos jedan izgleda nevino optuzen covjek ,a uz to i invalid. BIH4EVER!
Mi cemo se stidit kad se i vi budete stidili
podsjecam srbe da je zuta kuca u Foci, i da su zlocinci srbi bili. Da ona kuca na cosku, o toj kuci pricajte djeci i stvarima koje ste radili, ako nemate obraza da se postidite, mozda nakon par generacija nekoga bude i stid.
Ne galamite Bošnje, strpite se, uskoro će doći i po vas.