Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet pucnjava, opet ubistvo..nemam rijeci..
Ubio ga je bivši klijent s PTSP-om ,nema tu nikakve pozadine samo zakazale nadležne službe koje ne kontroliraju psih. bolesne ljude već ih puštaju da opušteno hodaju u društvu.
Izgleda k'o da je bio neki fin covjek i gospodin...ni nalik na advokata...
Nisu ljudi vise normalni...
Nisu kad tako zaključuju ko ti na osnovu bombastičnih vijesti. Zato i nisu normalni. Da malo potražiš podatke vidio bi da živimo u vremenu sa najmanje ratova i ubistava ikad u historiji čovječanstva, pa ti sad zaključuj šta god hoćeš. Teško je iskorijeniti agresivnost i krvoločnost kad smo od najranijeg doba ratovali i ubijali jedni druge zbog gluposti.
Nisu normalni...a izgleda da im se jasno i glasno pridruzujes!