Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dogovaraju ljudi investicije u beogradu ... nemaju pametnijeg posla nego ić u novi pazar ... veća je budala samo onaj ko je mislio da će stvarno tamo doći
e zašta minusi ... šta sam pogriješio
Zivio Sandzak,Turska,Kosovo,Albanija i Presevska Dolina..G,Zvizdici dzikani imaju tre i vise lica.Kako sa njima saradnja.Oni jedno pricaju drugo rade a trece misli,nejma tu prijatelja..Eto vuk dlaku mjenja ali cud nikako zato dolazi u genocidnu tvorevinu da slavi nesto sto je genocidom napravljeno!!
REPUBLIKA SANDŽAK: Bilo bi poželjno da se ova oblast otcijepi od Tariguzije (Srbije) kako bi ratnu štetu plaćali uglavnom tariguzani (čistokrvni domoljubni srbi).
TARIGUZAN ALEKSANDAR VUČIĆ: Pomenuti ekstremista se nedavno žalio kako mu je narod lenj (lijen) kada treba plaćati ratnu štetu zbog agresije Srbije (Tariguzije) na Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu.
DOPUNA: Da još pomenemo i agresiju Tariguzije na Republiku Kosovo.
ala ovi turci divane. čuj tri dana posjeta premijera
Boli Davutoglua za Sandžakom. Uzela TUrska pare za Sandžak ko za Bosnu. A za bosnom manje nego za doratom svojim :))))))
@RepublikaSrpska2 Glupa lažljiva praznoslavna sluga se na latinskom ko i na turskom kaže Srb a ne bošnjak. A u turskoj ih još zovu i cigani.
@RepublikaSrpska2 SUGRAĐANA DA, BRAĆE NE, žao mi je nemamo ista moralna načela, ja kad izađem iz stana, ne gazim po kostima ubijenih SUGRAĐANA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)