Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na slici je dijete sa varičelama (vodenim kozicama), to nisu male boginje (morbili). Nemojte pogrešne slike stavljati i dovoditi narod u zabunu. Kozice su mnogo manje opasne od morbila.
Kako se zvaše ona naša doktorka ekonomskih nauka što ima puno djece (neka su živa i zdrava), koja je stručnjak za medicinu?
@napoleon Sabina nesto... Ne znam prezime ali je ime Sabina
Tugo golema. Jadni roditelji.
Jadno dijete, roditelji su i krivi jer nisu dali da se vakcinise dijete..
Ne dajite djecu na vakcinaciju to ovi sa zapada i njihovi farmaceutski karteli hoće da djeci ubrizgaju čipove i tako kontrolišu šta narod misli i onda ih preko tih čipova nagone da suju boga i da im se sviđaju osobe istog spola i na kraju da izvrše samoubistvo. E onaj ko ovako razmišlja izgubiće dijete. Treba shvatiti da je vakcinacija obavezna i neophodna. Jedino državu treba naćerat da kupuje što kvalitetnije vakcine one sa 95% pouzdanosti, a ne one jeftine sa 75%.
Privi lisku kupusa đe te boli, soda bikarbona liječi rak, i sve je to mafiaa, šta će meni doktor reči nejedi masno a on debel?
Bravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jelenu Karleušu za ministricu zdravstva. Pa će djeca umirati ne smo od komplikacija uslijed malih boginja nego i od tifusa, krzamka, velikog kašlja, svih onih bolesti iz vremena kada smo imali tri vrste lijekova a glavno prevozno sredstvo bile nogice lagane.