Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet muškarčine dokazuju koliko su "jaki", sramote muški rod.
Junacina na djelu ...
što ti je crnogorka-palicom,maskirani i njoj ništa. ih što moja ni novinar..,..,
E sto mozete srat sa naslovima ne moze niko...svako je posmilsio na nase DANE...ne znam sto vam ovo treba....
72% montenegra je Hercegovina,Sandzak,Hrvatska ,Albanija I Kosovo..Herceg-Novi je nas I sva Boka.Ulcinj I Bar su Albanija.Tivat je hrvatski.sve sjeverno od linije Savnik-Titograd je Sandzak,dakle Bosnjacka sveta zemlja.
đe si genije, kako si , kad si napuštio nervno?
BALIYA BOSANCEROS UMISLIO DA JE ON STVORIO HERCEG-NOVI, VIDIS TI TO, NIKSICANINU???? NEMATE VI NISTA BAIYO SA KRALJEM TVTKOM, JER KRALJ TVRTKO KOTROMANIC JE BIO SRBIN, ON TO CAK I SAM NAVODI U SVOJOJ KOTROMANICEVOJ POVELJI, BALIYO!!!! ZANDES LI TI BALIYO KAKO JE SE HERCEG-NOVI PRVOTNO ZVAO, A???? ZVAO SE SVETI STEFAN ILI CASTELNUOVO BALIYO, A SVI ZNADEMO DA VI MUSLIMANCINE NJESTO STO JE SVOJ POSTANAK ZAPOCELO KAO SVETI OVAJ ILI ONAJ STVORITI NIJESTE MOGLI NIKAKO!!!! EHEHEHEHE VIDIS LI TI KAKVA JE TO STOKA NIKSICANINU, SA KAKOVOME BAGROM SE MI U POSRANOJ KOLONIJI I MEDJUNARODNOME PROTEKTORATU - BIH - VUCARATI MORAMO, A???? PROCERAJTE TU STOKU IZ CG, PREVISE STE IM SLOBODE DOZVOLILI I ONI SU SE NAKOTILI!!!! NIJE PRIJE BILO TOLIKO MUSLICA - BALIAYA I ALBANACA - U CG KOLIKO IH DANAS IMADE, ZANDES!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
a zasto se ne mogu dati komentari na ostale vijesti???
Crnogorci: uvijek bili na intelektualnoj raznini kamenja, a divlji i skloni zlocinima.
TI ZNADES BALJO???? PA CRNOGORCI SU KUDIKAMO VISE SVIJETU NAUCNIKA, KNJIZEVNIKA I INTELEKTUALACA DALI NEGO VI BALIYE KOJIJEH JE VISE NEGO 3 PUTA VISE!!!! STA TO GOVORI O VASIJEM INTELEKTUALNIME RAZINAMA, DA LI IH IMADETE UOPCE???? EHEHEHEHEHHE
dobro da si ti profesore intelektualac
A u ruke CG junacina,svaka bejzbol palica bice ubojita!Ma djes ruku dic na zensko,pa kad je spotako palijom!
TO JE BIO NEKI PALCENIK KOJI JE PO NAREDJENJU I UGOVORU ISPREIJAO NOVINARKU KOJA JE VJEROVATNO PISALA O NEKIJEM TAJKUNIMA ILI POLITICARIMA STO SE OVIJEM NIJE SVIDJELO!! NEMA TO VEZE SA JUNASTVOM, BALJO MALOUMNI!!!!
@Dathedr'IX Cuj Palcenik,ha,ha...Koji si ti pacenik!Ima to veze sa junastvom i djelima kao "Oslobadjanje Dubrovnika,Saradnja CG cetnika sa Italijanskim okupatorima....Sve su to vasa "Junastva"...
Pope Milo, grdna rano, kakve su te teske muke, natjerale da uletis u grad Niksic medju turke?!
BALIYO, U NIKSICU TURAKA NEMA, TURCI SU PROCERANI ZAJEDNO SA OSTATKOM SVOJEGA NARODA U 19. VIJEKU, BALJO!!!!
I kad neko kaže što je sa slobodom medija , govora ?! Danas ako ičiji prljav veš izneseš u javnost postaješ meta kojoj će spaliti auto, prijetiti ubojstvom i tko zna što još ... a sve neki muški karakteri ! FUJ
nije dzaba http://bit.ly/1d6ossf Internet zarada brzo i sigurno registrujte se i uvjerite se sami.
Tako to rade Milo i Mile. Pobij sve, samo da se za nas ne sazna.
Biseru,ti koji sastavljas ovakve imbecilne naslove..jesi li bar zavrsio srednju?
Al' ajd nije ni skola mjerilo..
ee nebeski narod je to,pa silu i dalje prosipa na civile i neduzan narod.
U Nikšiću su većina stanovništva Albanci i Bošnjaci.
ma dzaba to je dijelo naredzeno iz vlasti da vise ne objavljuje i istrazuje istinu nazalost
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
DemoNkratija na genocidni nacin :) nista novo
BALIYA PAMET SVOJU POKAZUJE, EHEHEHEHE. NITI GOVEDO ZANDE STO TO ZNACI DEMOKRACIJA NITI STO ZNACI GENOCID ALI IDJE SE ON JAVLJATI DA KAZE KOJU SVOJU GLUPU BALIYSKU!!!! EHEHEHEH GAMAD MUSLEMANSKA!!!!