Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj vrhova mmmmmm
Hmmm "drzavljani BiH", nema imena, niti incijala, radi se o srpskim ili hrvatskim kriminalcima kojih se naravno srpska ili hrvatska novinska agencija, od koje je i vijest kopriana, odricu po formuli, ako si Ljubicic, Cilic, Modric,Mihajlovic itd, i ako imas uspjeha u onom cime se bavis, onda si hrvatijanac, srbijanac itd, a ako si pravoslavac ili katolik iz Bosne, ali si istovrmeno i kriminalac ili korumpiran, onda si "prljavi Bosanac" i "BH drzavljanin"? Ali dobro kakite po pravoslavnim i katolickim Bosancima Srbijo i Hrvatska, sve ce oni pojesti i pitati ima li jos.
drzavljani imaju i putovnice, da pisu imena vidjelo bi se to. Gdje si vidio da suljo i mujo sami rade na relaciji bih-hr, nista bez perice.
Križam duhan,povoljno
pa cipujes plejku brate.. 25-30KM
Diskriminacija!
valjala se vutra pucualo se zutim..
jbo ovo,kako da namjestim ps2 da igram neoriginalne igrice?postoji li samo software-sko rjesenje?? Unaprijed zahvalan.
a imena- kada su bošnjaci u pitanju onda idu samo inicijali, a kada su ostali onda puno ime i prezime...po želi i adresa
BiH je najbitnije ući u konfederaciju sa Hrvatskom i ne trebamo se više brinuti dali ćemo ući u EU i Nato..Hrvatska je vojna sila u regionu i u Nato-u su i kada bi predali BiH u konfederaciju sa Hrvatima, Srbi bi se razbježali iz BiH u roku 48 sata od straha od ustaša:-) to je zbilja najbolje rješenje za BiH da opstane i očvrsne gospodarski vojno i politički..