"Pokušali ih opljačkati"
0
U Libiji napadnuto 50 srbijanskih državljana
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovome se jasno vidi da su sve drzave u nasem okruzenju zaista drzave za razliku od nase koja poziva porodice koje imaju srodnike u Libiji da zovu Ambasadu BiH u Libiji za sve informacije a kristalno je jasno da su sve telefonske veze sa Libijom prekinute! Hrvatska dize paniku za 400 svojih gradjana, a za nasih 1 500 je savjetovano da ne izlazi na ulice libijskih gradova i da se jave u Ambasadu?! Jadni smo kao i uvijek! Tuzno ali istinito!
mora da su glasno govorili: ovo je srbija ;) hehe.. sta bi sa srbijom do tokija, hoce postati ko nokia.. ajajaja
@Ne-srbin de se seljacino nauci citati -stoko nepismena
Gospodo mrznja nevodi nigdje .
Jbt, koliko zlobe u pojedinim komentarima. Kako mi da zivimo zajedno ako toliko mrzite nas Srbe?! Razmisli li iko na tren makar prije nego sto napise komentar pun mrznje, kako to utice na medjuljudske odnose? Mogu potpuno da razumijem kad vam smetaju pozivi na otcjepljenje RS, ali ovakvim izljevima mrznje samo to podsticete i postajete isti, samo na suprotnoj strani vage. Radujete se sto su ljudi iz Srbije napadnuti u Libiji? Mislite li bar o tome da se mozda vec u ovom trenutku neki vas prijatelj, drug, otac, brat nalazi u istoj situaciji?!
kud ih ne poklaše.
MUSLIMAN mrtav muskiman
baš su bezobrazni ovi libijci napasti srpske junake na srpskoj zemlji u sred libije
udrite braco pozlatile vam se
obavezno organizovati srpske dobrovoljce da idu braniti bracu u libiji, gdje je jedan srbin tu je srpska drzava. nikad vise jasenovac
nevini muslimani, ko i u ratu...pogan usmrdjela
jo hrabrijeh srpskijeh junaka , pa oni su bježali i od nenaoružanih muslimana a kamo li od naoružanih
ovo sve sto se desava ce samo da ojaca RS u buducem raspletu ali samo ako vehabije i uleme preuzmu vlast dolje..tada ce evropi biti jasno da odzama i is.lamau ne smije se vjerovati..ako nastupi dolje prava demokratije bez is.lama sto je tesko vjerovati e onda ce biti zahbeano za RS
Jao samo tako braco muslimani ;)
ma ko j.e.b.e srbijanske drzavljane...nek nisu nasi iz RS-a :P