Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce nove ture ici u Vojvodinu, pa u Hr. Jarane neko im reko da nas zaobilaze
Pa rekli im suti brate tamo ti je gore nego u Siriji.!!
Najviše volim naše ljude Bošnjake Hrvate i Srbe. U stanju smo se do genocida posvađati, ali smo opet ZA EVROPU CI VI LI ZACIJA !!!! VOLIM SVE BOŠNJAKE, SRBE I HRVATE!!!
Volim i ja tebe dušo!!! :)
Nemože bez nekog Traktora ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Do kada ovi imigranti misle dolazit do Njemacke? Evropa ima odredjen broj ljudi koji primi svake godine. Jel vi stvarno mislite da je ovo normalno? Njemacka je u startu pogrijesila,Evropa ce imat vremena za kajanje. Ali bit ce kasno.
Eto sta donese to famozno arapsko proljece
Meni nije jasno zašto RH ne radi isto što i Srbija. Ako im već ne želiš naplatiti 35 EUR-a za tranzit kroz Hrvatsku, kao što je to radila Srbija za tranzit kroz Srbiju. Onda ih ne zadržavaj u RH, nego besplatno vrši tranzit od Tovarnika do slovenske granice. Na taj način ispadaš human pred očima MZ i nemaš problema sa zbrinjavanjem tko zna koliko tisuća ekonomskih migranata i izbjeglica.
A tambure mi jesmo mi baksuzi...opet će negdje oko Srbije, Hrvatske i BiH izbiti svjetski rat...
neće ako budemo imali pametni, a ne divljaci. :)
Ne znam koliko među tim ljudima ima izbjeglica, a koliko migranata. Nisam znao da je u Albaniji zaratilo. HR je od 2004. dodijelila samo 150 azila. Nepostojanje zajednice, nemogućnost života od socijalne pomoći, slaba mogućnost zaposlenja, nepoznavanje jezika, drugačiji mentalitet i kultura, samo su neki od razloga odlaska u druge zemlje. Bilo kako bilo, HR se za sada ponijela humano.
Hrvatska je za mnoge zemlje Njemačka.. Svaka čast na korektnosti, humanosti i pomoći.. Pomaganjem nesretnom narodu druge vjere kojem drzave te iste vjere ne želi pomoći dovoljno govori o samim vjerama i humanosti uopće.. Kapa do poda..
sta ima vjera veze sa ovim jednim izbjeglicama kretenu Madjari i Hrvati su iste vjere pa vidis kakav ima odnos prema izbjeglicama . Hrvaska se bar zasad pokazala dosta korektno Mora da si Rvat iz Ercegovine krvi ti Isusove
odose u jasenovac u kamp.
Može bit bidne, može bit ne bidne al mislim da bu bilo sranja za koji dan. Znam ja svoje ljude. Do 15.000 dajem prostora, nakon toga će ova bezobrazna stoka upoznati ugroženog Hrvata. Upamtite što vam Hektorčić kaže...otac ih jebo (osim ženu i djecu!)
:’( Tuge, kad ti moras bjezati i ostaviti sve svoje, da bi negdje dosao misleci hoces li te, i kako ce te primiti, hoce li te istjerati........? Jos s malom djecicom. Hrvatima svaka cast, ovim ljudima puno znaci i samo osmjeh, a kamo li sto da popiju ili pojedu.
Hrvatima skinuti kapu,gospoda balkanska (Y)
Hrvatska pokazuje humanost prema izbjeglicama što je jako lijepo. Ali nikada da odgovori šta je sa njenih 300 000 izbjeglih građana iz 1995 godine. Gdje je humanost prema njima ? Hoće li oni zauvijek ostati izbjeglice ? Hoće li moći barem mrtvi doći u svoja groblja ? Zbunjen sam ovim humanističkim obratom. Možda to nisu isti Hrvati kao što su bili 1995 godine. Možda su postali bolji.
mislis na onih 300 000 traktorđija sto su palili i zarili po zagori i dalmatinskom zaledju, praveci balvan revoluciju 91?? e pa stari moj oni su ti na poziv vaseg velikog vodje zbrisali iz hrvatske ko zadnji misevi..fino je francek rekao, ostanite nece vam nista biti, ali jok..sad traktorisu negdje na potezu pozarevac-kragujevac-kikind.+a
hehehehe tih 300000 je protjeralo sve Hrvate iz tkz rsk, čestitke Hrvatima za antiterorističku akciju pomoću koje su se riješili agresora i terorista kojima su bacali cvijeće na tenkove u bg i n*vom s*adu kada su išli prema Hrvatskoj :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko´bi re´ko ,ko´bi li se nado´
"Slovenske vlasti pojačale su kontrolu nas svojim granicima i objavile su da će suspendovati Šengen" Ništa se bolje nije moglo ni očekivati od prljavog malog balkanskog fašističkog naroda.
#Pasulj Ja sam čuo da su zaposlili jednog policajca da kruži oko zemlje i sve granice nadgleda. Za krug mu je nepunih 10sec potrebno. Ali ne smije trčati jer može sam svoju gu£¡℃u stići 😆
Sto bi dozvolili da im se setaju po drzavi,kako ko hoce