Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..nema jaja k'o u bosanaca, niko 😉
Otkrivena zahvaljujući mikrobiološkom laboratoriju naših pograničnih službi koji su Hrvatima pozajmili naše najsuvremenije kapacitete, s kojim mi ispitujemo uvoznu hranu u BiH. Zbog čega, niko se ne pita, zašto ta jaja nisu uvezena u BiH, ili uopće mliječne i mesne prerađevine zatrovane salmonelom ?? Odgovor leži u činjenici da na svakom graničnom prijelazu gdje ulazi prehrambena roba imamo najsuvremenije laboratorije, koje onemogučavaju prolazak zatrovane i loše hrane.
Naši stručnjaci su otkrili čak i na WC papiru tragove kancerogenih boja te su pojedine visoko brendirane marke ovog atraktivnog proizvoda, vraćene sa granice jer ne zadovoljavaju standarde BiH. U BiH je nemoguće uvesti čak i robu s greškom, jer naše laboratorije i i inspekcije savjesno i stručno obavljaju svoj posao, do mjere da su građani BiH najsigurniji građani u Europi.
@torente E ba zezam se čovjeće, kakvi naši laboratoriji, nego ako šta načuhnemo onda i mise okuražimo pa krenemo kakiti.
Jaja su fetus ili menstruacija, zar to još uvjek neko jede.Užas
Dobra su jaja evropska sa salamom?!
Primijetio sam ja da su tamo žumanjca intenzivnije žuta nego kod nas.
a jojj a ja volim ČILBURA
@thugs ..čiMbura...
Nije to ništa. Kod nas nadju jaja u svježoj salmoneli
Kolika je tu bila uvozna tarifa za pokvarenu robu iz Poljske a komsijama za zdravu i ispravnu noz u ledza
hoce se seksat baba i deda kaze ona njemu stavi kondom.kaze on sta ce mi bona.a bab ce: cula sam da se od starih jaja moze dobiti salmonela
Paranoišu se oko robe iz Srbije i Bosne, nabijaju neke tarife, a njihova domaća ima salmonelu, a iz EU iz Poljske im isto prije nekoliko mjeseci donijeli salmonelu