Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropska demokratija
Vakcinisani sire virus a oni opet ucjenjuju ljude i daju im otkaz bez ikakve naucne utemeljenosti
Covjece kako ste izostavili cinjenicu da je Smitu zabranjen govor u UNu hahahahahahahaha. Bosnjaci se nadali da ce medjunarodna zajednica i Biden ukinuti Republiku Srpsku, a kako je krenulo ukinut ce Bosnu i Hercegovinu. Zabranjen govor Smitu i nigdje se ne spominje OHR a Biden spava 😂😂😂😂 Ostavi vas medjunarodna zajednica same ko i 1995.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo ima najmanje veze sa tzv koronom i "pandemijom" a ko ima imalo mozga shvatiti ce sta je posrijedi...
Objasni nama koji smo bez mozga, ti covjece sa mozgom
@BulevarSrbijaGasa @Vulinizacija @takomako @TuzlanskiRambo @ZahiragicJeKralj, @BazniekDokta @IgmanAkord, @Qemalji, @DoktorAlban, @KuchaPosoKuchaPoso @GradZanskaKOLOMAST@AlahovaKandzija @SaDrineSelam @lale gator @ bosman345 @NijeNije @VUKturskiVAZAL @Liverpool1627734613 @NarodiPravdaOfficial @BolaBolao @OnlineVjezba @SPUNK @RattkoMladic @JoohnyG @Kikseru @SrbosjekURS @RajaSaKaldrme @BosnianLilium @GradjanskaBosna @EuropskaBosna @Automatic, @Diplomatic ……Servine pokatoliceni providan si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fašizam,zašto da zdravima ubrizgavaju mRNA,neka se cijepe rizične skupine,ako žele.
Meni samo nije jasno, ako je sve ovo u cilju prevencije, zdravstvene zaštite, zašto se istim intezitetom nije insistirali na zaštiti od AIDS-a npr, nego se čak kondomi moraju kupiti, zašto se ne insistira na zdravom načinu života u cilju sprečavanja srčanih bolesti npr, zašto nije omasovljena vakcina za prevenciju raka itd. Ne kažem da ovaj virus ne postoji, ljudi zaista umiru od nečega, ali je cijela agenda iza jako sumnjiva!
Na kraju ce biti vraceni na posao uz sve plate koje im nisu bile isplacene.
Jucer vidim poznanika maskirao se jedva ga poznadoh, pitam zasto jer je rvekcinisan prije par mjeseci, kaze prijatelji mu( muz i zena) dobili koronu, tesko bolesni iako su i oni revakcinisani...pa se cuva da se zarazi....
Hajmo se dić u rat
I treba; podržavam.
Komsije iznad mene (on 78, ona 72), prebolovali, zatim vakcinisali se i revakcinisali. Ne mogu da se sjetim da nisu nosili maske, znaci bas ono sto bi rekli "strucnjaci" po PS-u. Drobili svima kako se svi moraju vakcinisati i gle cuda, eno ih pokupili virus, ona je i ok, ali on daj Boze da prezivi. Kazu da im je gore sada nego prvi put. I onda ce neki reci "da se nisu vakcinisali do sada bi umrli" - ma nemoj, a ko to kaze moze li se to, moze li se bilo sta dokazati?!
Haha, ima takvih koliko hoces, tokmaci pravi..😂
Isto kao sa teroristima ova pateticna pandemija se koristi kao izgovor za sprovodenje vece kontrole i jacanje drzava
ko god zeli da primi bocku treba to i da uradi i napravi sopstvena iskustva za 7dana,15dana,godinu dvije tri i da svoju djecu boca do mile volje,… nemam nista protiv budite dio sistema i dio statistike👍 Pametniji ste od nas nema sta , bravo majstoriiii
ako im u ugovoru ne stoji da se moraju vakcinisati ili testirali ne znam kako onda mogu dobiti otkaz
Sramota !! Fašizam!!
A sto ne napisete njihov argument da je apsurdno da se testiraju samo nevakcinisani kada i vakcinisani prenose virus
He, he, he, neće klix to napisati, valja pravit još veću podjelu među ljudima.
Netrebaju vama vakcine,vas ca guma i cumur potamanit....Kancerogeni Balkanci....
Vodeći njemački patolozi na pres-konferenciji otkrivaju pronađene sastojke u bockama koji se vide pod mikroskopima i nazivaju bocke "krivičnim djelom"! (www.kla.tv/20379)
evropa i zapad su zlo