Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagano se pustaju optimisticne vijesti.. nije do sad u istom naslovu stavljeno broj oboljelih sa brojem oporavljenih..
Prosvjedi urodili plodom,korona je na koljenima.
DF je klasa ,budućnost je naša ,moraš se dići po listić otići df ti kaže da neće biti šarene laže ,istina je teška ali ima lijeka komšić nije trol on odnosi bol,ljutnja je svud negativa kipti ali nada se budi df ti nudi ruku i riječ da nikad nećeš reć da sve je bila laž jer snaga je to što iznutra kipti obraz i rječ što se jednom daje i borba za BIH što nikad ne staje.
ZNAMO KOLIKO JE ZARAZENIH U HRVATSKOJ, SRBIJI, RS ALI NIKAKO DA NAM BUDU VIJESTI KOLIKO JE KOD NAS ZARAZENIH I KOLIKO PO KANTONIMA, INTERESUJE ME U BIH
bravo hrvatski zdravstveni sistem!