Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijest od tri pasusa. Od toga dva potpuno ista. Fond od 50 rijeci. Novinarstvo...
U Dubrovniku ljetuju ljudi koji su zakopitili i sa prosjekom starosti 65 godina i svasta je ocekivati za starosnu dob.Mlađi kokuzi nisu za Dubrovnika i malo ih ima,dok ne zakopite😂Kod mene drug otiso za Njemacku sa 45 godina,upola istrosen i dok nesto postigne 60 mu kuka😂U EU se ide sa dvadeset,ako imas nijet ići
komuje kriv kad ide u dubrovnik preskupo sve nesta glume hrvati jeboim sve
haha...prvo se vrati u prvi razred, nauci pisati, pa tek onda bistri politiku!
Ajoj koliko turista u Hrvatskoj pogine od utapanja, glisera, saobracaja.. Dođeš na odmor i pogineš.. Pozdrav Bosni i Hercegovini!
@HRsusjed Pozdrav I tebi sused- komsho!
smrt ne bira ni mjesto ni vrijeme, niti je zanima debljina novcanika...
@Bosancheros Mislish da ce doci I po nash vrhovni trollist?!