Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
More bit da ce Tadic dati iskaz kamo novac koji je dobio kao potporu da ostane na vlasti !
Kako vidim pospisku sudionika Tadic spada medju OSTALI ! ILi kako se u nas rece ,NEVAZNIH !
Tadic je otisao da bi se susreo sa Nasimom Tacijem ,na neutralnom terenu! Inace obojica su nepriznati u Srbiji!
Covjek odlazi da radi ono sto su Srbi radili odavno - da se uvlace svojim susjediuma po svako cijenu! I to sve, a da nije vise ni predsjednik. Zar nema ni trunke dostojanstva?
Tadic Boris opet gleda kako da siri bratstvo i jedinstvo na racun Srba i Srbije, a da vise nije ni predsjednik zemlje. Covjek je patoloski slucaj.
koga to bivsi srbijanski predsjednik predstavlja na Summitu. U kojoj funkciji dolazi? Posto je neprisustvovanje Srbije na skupovima gdje dolazi Kosovo princip koji je on nametnuo tokom svog predsjednikovanja, zasto ga sada krsi?
Danski fašista Anders Fog Rasmusen mrzi islam i muslimane iz dna duše, krvolok i vampirske kapele NATO pakta. Zbog svjetskog mira nadam se da će biti likvidiran tokom neke od njegovih sljedećih\'\'izenadnih\'\' posjeta Avganistanu.