Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada kada Crna Gora uđe u NATO neka ih pošalje Amerima u Guantanamo.
Bila ovo istina ili ne, nazalost, svako ko je odyebao srbe definitivno kao recimo Hrvatska, Crna Gora cak i Kosovo napreduju, jedino BiH nazaduje jer srbi vise vole jesti govvna nego da im zemlja napreduje, radije ce pasti travu i biti u bunkerima nego da BiH kao njihova drzava napreduje kolko-tolko
Tuzla- produzena ruka Beograda. Svako zlo koje dodje u Bosnu i siri se po Bosni proizilazi iz Tuzle, nevladinih organizacija koje su tamo registrovane.
U ovo mogu povjerovati djeca maksimalno do 10 god starosti,i eventualno booosnje :)
@FAP13 Slažem se,budala na svakom koraku!!Ovo nije naivno u CG, crnogorci ih sigurno nisu prokužili, već su dobili sigurno dojavu od jačih službi CIA - e, BND - a, MI5 ili čak BiH ili hrvatskih tajnih službi!!!
to crnogorci samo hapsite sto manje malih legija to vise slobode bravo
cim prodju izbori pustit ce ih i nikom nista klasicna masonska namjestaljka
@Integrator Jarane, vidim iz tvog pisanja, da i tebi nije svejedno, kao ni meni što nije svejedno!!? Ako mi tu pišeš uspavanku za djecu, ja te razumijem i ja bi volio da nije istina!? Ali govorim i pišem ZAMISLITE se i ti tvoja familija i vi ste duboko u tome terorizmu,a da niste ni svjesni toga!!?Izbori u CG nisu "obični" izbori za Srbiju i Rusiju!!! Zato su "i ovih 20" poslani da belaja naprave!! Najiskrenije ti pišem i žalim te! Toliko od mene!!
Ovako to rade Milo i Vucic http://i.imgur.com/GryNUAl.png
@Integrator Pa, upravo to što je poslan bivši šef žandarmerije i bivši kriminalac, ti je dokaz da je država umiješana!?? Samo obučena osoba i kriminalac to može uraditi, kao što je i Arkan kriminalac slične stvari za UDBU radio!!? Da je ovo uradio neki pošteni, a ljutiti prodavač jabuka i grožđe na pijaci, to bi imalo drugi kontekst!? A ovako, rekao sam ti zamisli se, jer sam se i ja već dobro zamislio, jer nam teroristi žive tu na 500 km od nas!!
@Integrator Kako to ti meni sada hoćeš reći, kao kad Srbi koji hoće terorističke napade da izvrše, onda su to "kriminalci" , a kad su Bošnjaci u pitanju,koji ništa nisu još ni slično uradili, onda su to "islamski teroristi"?!! Haj, ne glupiraj se ovdje, već se duboko zamisli!? Imali ste referendum neki dan, niko nije ni pokušao slično da uradi, kao što vi radite u CG!!!
Pink Javlja??? znaci sve namjesteno :)
Ovako na slici izgleda ko neki fin cojek a vamo lopov.Sto se cojek more zajebati.
Dobro da je na vrijeme uhvacen, obicna kriminalcina.
normalno da je krimos kad je radio za policiju
Teroristi!!
Eto karma je kučka!
Od ovoga na dan izbora korist ima samo Milo tako da je jasno da je on iza svega ovoga
'Dikić, koji je tražio da ga oslovljavaju sa "Mali Legija".' hahahahahah Joj kompleksa hahahaha