Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbogom, žohari !
Nisu mu pare alalili...
Ove migracije preko zemalja bivse Jugoslavije ne bi bile moguce da je ista ostala citava. Rekao bi covjek da je neko sve ovo do u detalja isplanirao nekada davno.
normalno da jeste i svi politicari na ex yu sceni su zapravo glumci koji igraju po scenariju napisanim jos 1949. godine, a budale koje ratuju i ginu su samo korisni idioti...
Kriva je policija što ih je jurila. Čovjek je naplatio prevoz i nije imao obraza stati prije granice. Valja ljudima u oči pogledat. A možda bi još i vratio kombi.