Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da on zna koliko je život napolju postao komplikovan nebi ni izlazio...........ha ha ha ( a ti malji nemoj da ljupetaš to o srbima )!!!
Volio bih da pobjegne......................kako bi tad medju politicarima zavladala panika............... ono......nemoj mene Legija maaajke ti..
Moj Hazimi,nije srBski... \'bem mu misa,pa bar to nauci kad te toliko \"zuljaju\" :))
@HAZIMI - a sta su bin laden i ostali teroristi, da i oni nisu srbi? bombasi samoubice, sta je s njima? za legiju se nebrinite, za njega nema brige, on je nesavladivi profesionalac kad je u pitanju borba i oruzje, neopravdavam ubistva, zato i jeste u zatvoru, ali je problem sto niko nije realan...
Ne da se covjek.....
ovaj je bio strah i trepet .. posebno su ga se plasili muslimani .. sada je dobro sto je kreten u zatvoru..
gdje si krenuo glavonja???
a jes ružan,isti onaj što gga iz španije iporučiše da nemaju istog ćaću
PA TO VAM JE SRBIJA I SRBSKI ZAKON - SVI DO JEDNOG SU MAFIJASI