Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad Banja Luka pizdi, hehe... Neka, neka. Bravo, Beograde!
Srbija svezana tjesi se hahahah
Zato ce u banja luci da izadje na sva zvona kao herojska knjiga srpskog naroda i patnje
Ovo je udar na demokratiju i slobodu govora!!! Neka svako iznese svoje misljenje i svoje glediste...
smrc :(
Svaka pravda je korak miru i slobodi,pravda je jedini spas umornom i napacenom covjecanstvu koje iz dana ui dan tone na balkanu jer smo zrtve svoih vodja.
Jedan normalan i pravedan potez srbijanske vlade. Jedino tako mozemo graditi svijetliju i ljepsu zajednicku buducnost.
Joj kad genocidasi navale sad, oni su inace veci Srbi od onih u Srbiji hahah
Ovog Vučića treba objesiti.Naravno da nije bio nikakav genocid,možda kurcoid ali ovo plaćeničko govno se krenuo ulizivati poturicama..
Skoro gledao izjavu Srbina koji kaze u sudu da su strijeljali par sati civile u Srebrenici i opet neko nego negira.
Kod nas su ostali nagori cetnici .
Zbog ovih klixovih komentara se stvara mrznja izmedju Bosnjaka, Srba i Hrvata u BIH, ne znam zasto ne ukinu ove komentare, zar je cilj vrijedjanje na nacionalnoj osnovi, sirenje mrznje i drugih stvari ? Ovo je jadno, sumari iz RS-a stalno nesto prijete i vrijedjaju, nema smisla ovaj portal ..
nije naravno cilj sirenje mrznje ali je cilj zarada i to je ok. posao je posao. svi ovi "zestoki" neprijatelji ce ako vec nisu na poslijepodnevno drijemanje,pa kafica,dnevnik i ponovo u " borbu" .))
Trebalo bi pitati preživjele Srebreničane ko je stvorio mržnju, da li je to genocid od strane srbijanske vojske ili klix-ovi komentari.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svaka vam čast. Šta god da je dovelo do toga da se ubije toliki broj ljudi ni u kom slučaju ne može opravdati genocid niti 'oprati' krivce. Nisam očekivao da će biti zabrane, pogotovo ne u Srbiji. Ipak, učinili su veliku stvar, nije ovdje samo promocija knjige u pitanju. Ovo sve, posebno nakon pljuvanja po treneru koji je došao da radi u Sarajevu... Stid me što sam rođen na Balkanu.
nacionalizam je na ovim prostorima neprihvatljiv, sad je li ovaj slucaj samo igra srbijanskih vlasti ne znam ali je korak napriejd
Bravo za Beograd i Srbiju! Vrijeme je i za nesto pozitivno.
U BL ce biti svecani kraljevski docek i promocija, kao da gledam.
Je83 se meni kako ti koga dozivljavas ili ne. Totalno ste mi nebitni. Uskoro vas svakako nece ni biti - samo cete se iskorijenit sa ovih prostora. Uopste vas i ne percipiramo.
Pa naravno da je doživljavaju kao inostranstvo, Federacija je za vas California.
http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8 Cega se plasite,pa i ovaj film je pregledalo 500000 korisnika YT.Zar se plasite jedne knjige ili necega novog!!!Ovo je udarac demokratiji i slobodi govora...
Neka promovise sjoju knjigu u svojoj kuci koliko god hoce, ali u drzavnoj ustanovi JOK! Niko mu ne brani da je objavi i film da napravi ali o svom trosku i neka se on laufa a ne drzava Srbija! Kontas? Ne ti ocito!
Ribice ne brini ti...Promocija ce da se odrzi ali na drugoj lokaciji!!! I ovo treba da kupci i citaoci donesu svoj sud a ne neka ne vladina organizacija...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)