Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast!
@Wolfix Vučić je veliki čovjek, političar i diplomata. Svaka mu čast na njegovom radu i napretku koji ostvaruje Srbija.
http://www.kurir.rs/crna-hronika/arkanov-pajtos-ceco-dubre-vrati-mi-116000-evra-clanak-2073621
uvijek bivsi dok se ne pocnu hapsiti sadasnji funkcioneri nista od toga...
da hoce kod nas bar i bivse pocet hapsit
Zamislite vi, ljudi moji, kad bi se kod nas nekim cudom mogao napraviti sveobuhvatni izvjestaj kradja, sumjnjivih privatizacija i svega ostalog SAMO ZA SUME IZNAD 50.000, a da ne govorim o "sici," i kad bi mi stvarno mogli imat puni uvid u to kako se ovdje krvnicki krade na sve strane... Ja nisam siguran da smo mi sami svjesni kolko se kod nas kriminala desava, NA SVIM MOGUCIM JEBENIM NIVOIMA.
Cestitke policiji i tuzilastvu, samo ih hapsite. Ima ona narodna " mozes kako hoces, ali neces dokle hoces"
Da ovaka akcija bude u BiH, naslov bi bio 7 funkcionera ostalo na slobodi ostale pohapsilo
Ko je ova na slici desno od Stefanovica? :)
CITAT: NAjviše ŠTETE nanijeto malverzacijama sa gradskim zemljištem ! Ovaj Dodik još i pošten. Eno mu kum osuđen za picin park . U Sarajevu kantoni zemljišnje knjige i katastri spaljeni PA ETO HAJD SAD DOKAŽI MALVERZACIJE. Hehhehehehehhehehehehehheheheh. Allah ih nagradio !!
Osim u Sarajecu isto mu m Mostaru Tuzli Bihaću i Zenici !
kad su spaljeni?
Bosno moja divna mila, sretna sam jer si jedna jedina zemlja bivše Jugoslavije u kojoj se radi sve po zakonu i propisima, jedina zemlja u kojoj su političari i vladari pošteni i žive samo od mjesečne zarade, jedina si zemlja gdje se zna za šta se svaka marka upotrijebila, sve ti transparentno, pošteno i pametno, SDA, HDZ, SDP i strankcija vlasnika Avaza Fahro Radončić su ti poštene i čestite stranke i njihovi lideri služe za primjer, sve što naro Federacije priča to je laž,nema bogatih ha ha!
Čuj nanijeli štetu Željezari. Ah umrijeću od smijeha. Silajdžić svoju prodao svom kuvajtskom ljubavniku za JEDNU MARKU, a podržavio privatni energopetrol, da bi ga kolega Bičakčić uništio a kolega Branković uništio !! Amila Softić i Bičakčić ukrali 23 firme Energoinvestu. Zajedno SDA HDZ i ostale uniptile hiljade i hilajde preduzeća. I SAD TREBAJU NIHOVI POLICIJSKI PUNOMOĆNICI DA IH HAPSE A ČAMPARE TUŽE =? AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAH.
LAKO JE HAPSIT DŽEPAROŠE I TO U BEOGRADU. Kod nas su pokradene desetine milijardi !!!!
Čvrsti muškarci, odlično držanje, uniforma,... olala :P
Dodo na aparatima sve su mu blizi
Sta vredi ova hapsenja kad nam je Sud nakaradan, pa svi ce ovi vec posle vikenda kuci.
Ima li tu negdje Mileta? Ojadio je Srbiju za skoro 12 miliona Eura! O RS-u nema preciznih podataka, opozicija spominje 650 miliona USD.
nismo mi uopste siromasni...............kada bi pohapsili sve one koji ostecuju drzavu za njene pare , oduzeli protivpravno stecenu imovinu i usmjerili sve u ekonomiju............svi bi zivjeli u blagostanju
I kod nas ih ima, sve objavljuju clanke iz svojih firmi na ovim stranicama. Eto nuce direktor jedinog drzavnog osiguranja nesto pili, a kontrola osiguranja, e to kad potrosimo drzavne pare. Do tada moji bliznji su direktori drustva. No hajde srecom mi vise i nemamo sta da trosimo
Koja bi se fantastična cifra štete po državu zavrtila, kada bi se istražila dodjela gradskog građevinskog zemljišta samo u Sarajevu. Uzmi samo Tibru i par "najnovijih lokacija".... o privatizacijskoj pljački je suvišno i spominjati....
Pa ja! Sve najbolje lokacije, pa u najnovije vrijeme i bolnice odoše u ruke Izetbegovića! Tibra i ostali manji " korisnici" dobara K:S: će po led vrlo brzo. Ostaće samo Žuti i Šćepo!