Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabani....
DVIJE LEGENDE.ZIVI NAM I ZDRAVI BILI,MNOGO,MNOOGOO GODINA.
sastale SE dvi budale...i
ajde bogati,da nema cika milorada,klix bi u stecaj otisao...
@puJ-do oooo pujdo,sta ima lektoru,nisam te prepoznao...
Ofarbao kosu u ljubicasto pa ga ne moze niko prepoznati!
Mićko kratki partner Dobic & Toma grobar ing.Nikolac
Sastali se kum i šiptar..
evo braće, evo rođenije, nijedan se oženio nije, ajducima žene ne trebaju, kad trebaju oni otimaju, do ponoći pjevaju barabe, od ponoći pucaju tarabe!
liče, da bi ugođaj bio potpun, pošto je to narodna pjesma, a prosječan brko na zboru kaže baš tako. poznato ti je da mi iz nebeskog naroda gutamo h i gdje mu je mjesto, za razliku od konstitutivne braće koja ga stavlja i gdje ne treba :) pozdrav druže turskijepašaluk/commie/susjedizhrvatske/serbin/nijekrajzapamtite. šta ima, vire li srbi iza jogurta u frižideru? :)
ahahahaha već sam bio zaboravio za ovo :)) iako su kopija crne guje, ima baš dobrih fazona :)
Kad ćete vi kao novinari shvatiti da objavljivanjem informacija odnosno glupostima o tome šta oni rade gdje i kada idete njima u korist i sve ih više zadržavate ovdje...