Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet nesta facifikuju :) ne pali Vam to svi znaju da ste LAŽOVI...
E jel tu ucesce uzeo "tuzilac" Vukcevic,ne treba dalje!
Ako svi počistimo svoje avlije, cijela ulica će biti čista... U načelu respect za serijal! Svako ko "progovori" i rasčisti sa "svojim zločinima", zaslužuje poštovanje cijelog čovječanstva!
Sve o Srbinu ti kažu imena autora ??? Dvije žene i reditelj muškarac . Ispada da Srpkinje imaju veća muda od Srbina ...???
...........ponovo se pomalo bude unutarnji demoni u glavama svekolikog srpstva................ .....nikada im dosta ubijanja i otimanja............lud narod pa to ti je.............
Nazalost,dok se ubice slave kao junaci,nema tu dobra.I ova generacija je ispranog mozga,mrznja ce biti tu narednih 20,30 godina.
.......pa da, dok se slave ubojice kao karadžič, mladić, šešelj i stotine onih drugih bezimenih koljača, zaborrava i oprosta neće biti...........