Zbog opasnosti od bijega
121
U Beogradu ponovo uhapšena Dijana Hrkalović
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli nekog tuki za gangbang Dijanu, od toliko rubrika na kljixu vi stalno objavljujete ove gluposti. Mada ne znam ni u koju rubriku spada ova nazovi vijest.
Kome se ne svidja poskupljenje struje 300% privredi i samo 40% narodu nek ide u manji entitet.....Svi dobri Bošnjani znaju da je poskupljenje za dobrobit Federacije, imaćemo više pare u budžetu Federacije ☝️
Hajde izdat ce Vucic sutra video kako su je uhapsili…
Hocemo por*ic od ove
anal dp dap gangbang.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo Elez nastavio da prica sve..... ima on puno toga za reci.... ne znam sta cekaju jos
Jest dobra
Vuciceva sranja i maskiranja da bi se preustrojila bar dijelom paznja jadnog naroda.
Hrce li kad spava
Sta je pustate… to kad se uhvati vise se ne pusta 🤣
Ili je bila puštena na kratko samo da policija uprati ko će je zvati, s kim će se sastajati i viđati i tome sl. (bez njenog znanja i saglasnosti) ili je napravila dogovor da ih za manju kaznu sama namami i “izruči”. Treće opcije nema.
Treba da je muskarci okruze
Niste je trebali ni pustati, ucestvovala u ubistvima, namjestaljkama, drugovala sa kasapinom veljom i ono je pustilo da se provodi. Nekom nije cilj da ovo smece progovori.
"Smece" koje je licno diktator postavio na poziciju ko i sve druge. Ko je tu pravo smece?
Cekamo snimak kako Diksi bleji sa tonom koke. Gore, dole. Docekala negde pa da baci izvdinicu. Nesto su Ameri preko DEA pricali Sonetu Slini pre neke dve, tri godine, da postoji neki snimak od Diksi nesto levo desno. Nije perverzan braco Bosnje!
Sad mi već izgleda i kao nekakva namještaljka
Kome se ne svidja poskupljenje struje 300% privredi i samo 40% narodu nek ide u manji entitet ili Srbiju oni budale nece ni poskupiti nista.....Svi dobri Bošnjani znaju da je poskupljenje za dobrobit Federacije, imaćemo više pare u budžetu Federacije ☝️
Treba joj dat azil u BIH….
Što si hebavala, hebavala si.
uf i ja bih je priveo xD
pušćajte ženu namiru