Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ostavio ni milione ni tone zlata, nego lijepo sjecanje na neka zajednicka vremena sloge i tolerancije
eh, koji je ovo bio karakter, pojava i ČOVJEK!
R.I.P rahmet i pokoj
Nek ti je vjecna slava Marsale! Dok je tebe bilo, lijepo bi nas upitali svi ako sta hoce, a evo kad ti ode, nase budale rezrusise sve pa nas vise niko nista ne pita vec nam samo naredjuju. Al\' fino je budalama, ne znaju za bolje ili ne mogu da priznaju kolike su budale. Pokoj ti dusi predsednice, jedan i jedini!
Prema njemu Idi Amin Lekovit je ko vitamin Al Kapone Prema njemu je Bokasa Human kao Vojska Spasa Al Kapone I Hitlere i Staljine Zavio je u haljine Al Kapone To majka vise ne poradja To se vise ne dogadja Al Kapone Svet se deli na pione Pione i sampione Vidi kako tvoj brod tone Mafijasu, razbojnice Al Kapone Svet se deli na pione Na pione i masone Vidi kako tvoj brod tone Lopovcino i zlikovce Al Kapone Gradjanine celog sveta Pojava mi tvoja smeta Al Kapone Ti si bio kralj zlocina I velika stetocina Al Kapone Vuko si na svoju stranu Negde prema Vatikanu Al Kapone Prijatelje si za dzabe Ub.ijo ko buba-svabe Al Kapone