Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miting protiv sopstvenog naroda ?!! 🤣🤣🤣
Ako ne upali ide Slobin recept zandarmerija i udri ...
Ima li igdje na Svijetu da vladajuca stranka organizuje mitinge i proteste. Ovoga se ne bi sjetila ni legendarna Top lista naderealista.
nije to kontramiting nego normalan miting i skup..budimo realni sutra da budu izbori predsednik Vučić bi dobio najmanje 2miliona glasova ako ne i više,možete me pljuvati,samo sam realan,i nisam ni član sns ni sendvičar..al dođite u Beograd da vidite..nije nigde savršeno..al..dosta je zgrada,fabrika,puteva,vozovi novi švajcarski...ko hoće da radi za njega posla ima..
kako bi ovde par 120-ki riješilo hrpu problema,kako ljudima tamo tako i ovde
Svi na miting!!!
Nadrealno. Vlast mitinguje protiv slobodnomislecih i nezadovoljnih gradjana. Ali sta ocekivati, na sve sto moze da narusi imidz velikog vodje, organizuje se odmah 10 kontra akcija. Degutantno je vise gledati kako ga "brane". Poslije toliko ubijene djece i mladih oni brinu i stite jedinu osobu koja tamo moze biti zrtva, a to je AV.
`Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je da nasilje uništava Srbiju i živote građana te kako predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić nikad nije uspio da postane predsjednik svih građana.` Miki Aleksic, sudski presudjeni lazov u postupku protiv Andreja Vucica, tvrdio da ima dokaze da Andrej ima veze sa nekakvom drogom sto je naravno bila laz.
Dalje, u drugom postupku Miki je i sudski dokazani lopov. Sa tastom opeljesio drzavu za 60 miliona dinara, Pljackao je i gradsku kasu dok je bio gradonacelnik Trstenika, i u tom pogledu ima 2 sudske pravosnazne presude, jedna da je lazov a druga da je lopov. Takav bi da dodje na vlast pa da opet krade i pljacka kao u stara i za njega dobra vremena. A Vucko i ne treba da bude tvoj predsednik, tvoj predsednik treba da bude direktor uprave za izvrsenje krivicnih sankcija
Kakva budaletina i igranje sa narodom vlada i dobio izbore i pravi miting to jos u svijetu nije vidjeno
Jedni protestuju protiv nasilja, a sad ovi prave kontra miting, odnosno oni su za nasilje 😀. Interesantno će biti vidjeti kojih je više 😀
Da ga hoce gađat jajima njega i njegove sendvicare
Kad predsjednik organizira proteste protiv građana...Postoje dvije Srbije, ona normalna, civilizirana i ova što je pregorila od laži kojom se hrani rekao bih stoljeće i više. Ta druga Srbija je jedna šizofrena ideja za koju se hvataju oni slabog karaktera i bez hrabrosti.
Eto dokaza koji je to bolesnik nikad mu ne vjerujte ovo se nije nikad desilo predsjednik vodi ljude placenike na proteste protiv naroda hah
Svi znamo kako završavaju Srbski vladari.
Davno je to drustvo dodirnulo dno.
Već 10 dana rovim po arhivama i još nisam uspio naći da je ikad iko organizovao proteste protiv protesta protiv nasilja. Dakle nikad niko, do danas.
Veći psihopata od Miloševića.